Ana sayfa Dizi Haberleri Ani final kararı dolu dolu bir Annemizi Saklarken finaline yol açtı!

Ani final kararı dolu dolu bir Annemizi Saklarken finaline yol açtı!

tarafından sule sule
Annemizi saklarken final

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin özellikle ezber bozan hikayesi nedeniyle çok büyük iddialarla ekrana getirdiği Annemizi Saklarken’in izleyicileri, ani final kararıyla sarsılmıştı. Geçen hafta dizinin sekizinci bölümüyle final yapacağı açıklandı. Bu durum da her şeyin bir anda yaşandığı dolu dolu bir final bölümüne neden oldu.

Başrollerinde Kutsi ve Hande Doğandemir’in yer aldığı, Hatice Aslan ve Yeşim Ceren Bozoğlu gibi usta oyuncuların eşlik ettiği Annemizi Saklarken daha ilk bölümüyle reytinglere çok zayıf bir giriş yapmıştı. Dizi ekibi, diğer tüm yapımların tatil yaptığı yılbaşında bile çalışmayı tercih etmiş, bu süreçte ekrana yeni bölüm getiren tek dizi olmuştu.

Amaç rakiplerin yokluğunda Annemizi Saklarken’i izleyiciye izletme fırsatı yakalatmak ve reytingleri yükseltmekti. Annemizi Saklarken bir bölümüyle reytingleri biraz yükseltmeyi başardı ancak rakipler ekrana dönünce yine aynı noktaya döndü.

Dolayısıyla dizinin sekizinci bölümüyle final yapmasına karar verildi. Annemizi Saklarken bu hafta yayınlanacak bölümüyle ekrana veda edecek. Bu apar topar final kararı dizinin son bölümünün de dolu dolu bir hikayeye sahip olmasına neden oldu. Birkaç bölüm daha uzatılsaydı hikaye daha uygun bir şekilde tamamlanabilirdi. Peki Annemizi Saklarken’in final bölümünde ne olacak?

Basında Zerrin Demir’i ölmediğine dair haberler yayılırken Handan’ın zihni de her şeyden şüphe edebilir hale gelmektedir. Melek’in ona ilaçlar vermekte olduğundan habersiz, Zerrin’in hayaletinin evin içinde dolaşmaya başladığına inanır.

Öte yandan Derya ve Bora arasında bazı duvarlar yıkılmakta, ikisi de birbirlerine karşı gerçek hislerine teslim olmaktadır. İşte bu teslim oluş, çevrelerinde olup biten her şeye aynı noktadan bakmaya başlamalarını sağlar. Ve annesinin nasıl bir uçuruma doğru sürüklendiğini fark eden Derya, Bora’nın da gözlerini açacak, iki gencin arasında filizlenen duygular, gerçeklerin açığa çıktığı büyük bir yüzleşmenin de ateşi olacaktır.