Ana sayfa Dizi Fragmanları Kırmızı Oda dizisinde duygular karışacak, yürekler sızlayacak!

Kırmızı Oda dizisinde duygular karışacak, yürekler sızlayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kırmızı Oda dizisinin başarılı bölümlerine bir yenisi daha ekleniyor… Dizinin 19 Şubat Cuma akşamı ekrana gelecek olan 25. bölümünden ilk fragman paylaşıldı.

Erkan Petekkaya’nın canlandırdığı Sadi, Pınar Deniz’in hayat verdiği Nazlı, Aslıhan Gürbüz’ün yüreklere dokunan Kumru’sunun hikayeleri yeni bölümde de yine çok etkileyici olacak. Sadi karakterinin hayata dair çıkarımları izleyicileri de çok etkileyecek.

Sadi, “İnsanın en zalimi, en yakınıdır” diyerek dikkatleri çekiyor… Yeni bölüm fragmanında Nazlı’nın aldatılma korkusunun ne kadar yaralayıcı olacağına şahitlik edeceksiniz. Kumru’nun zalimlere karşı sözleri de duyguları iyice yükseltecek.

Recai karakterinde Gökhan Yıkılkan da yine güçlü bir performans ortaya koyuyor. Kırmızı Oda dizisinde Recai’nin Nazlı’dan boşanmak istemesinin alt metnindeki detaylar da ilgiyi çekecek.

Sadi, Nazlı, Kumru ve Recai… Kırmızı Oda dizisinin 25. bölümündü farklı duyguları ve deneyimleri yaşatan karakterlerle karşılaşacaksınız. Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizi yine yüksek bir ilgi görecek ve reytinglerde de birincilikleri toplayacaktır.

İşte 19 Şubat Cuma akşamı yayınlanacak olan Kırmızı Oda dizisinin 25. bölümünden ilk fragman: