Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisinde, Güneşin Kızları ekibi buluştu!

Kırmızı Oda dizisinde, Güneşin Kızları ekibi buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırmızı Oda dizisi Cuma akşamları izleyicilerin en çok tercih ettiği yapımlar arasına katıldı. TV8 ekranlarında yeni sezonun güçlü dizisi, Binnur Kaya’nın başrolünde etkili performanslar sergiliyor.

Gerçek olaylardan esinlenen hikayesi ile izleyicileri her hafta yüreğinden yakalamayı başaran dizinin, konuk oyuncuları da çok etkili performanslar sergiliyor. Evrim Alasya, Salih Bademci, Melisa Şenolsun, Hande Doğandemir gibi isimler karakterlere öyle büyük anlam kattı ki, izleyiciler kendilerini hikayelerin tam ortasında buldu.

Şimdi de diziye yeni bir isim daha katıldı. Emre Kınay, Güneşin Kızları dizisinden sonra yine bir psikopat karaktere hayat veriyor. İzleyiciler de ünlü oyuncunun bu tür rollere çok yakıştığını sosyal medyada yazıyor.

“Emre Kınay hep mi psikopat, hep mi manyak rolündesin” diye yorum bırakan izleyiciler, Güneşin Kızları dizisinde de bu tür bir rolü olduğunu ve akıllarından çıkmadığını belirtiyor.

Kırmızı Oda dizisinde, Güneşin Kızları ekibi buluştu! 3

Evrim Alasya ve Emre Kınay, Güneşin Kızları dizisinde de birlikte rol almıştı. Kırmızı Oda, iki ünlü ismi yeniden buluşturmuş oldu. Ünlü ikilinin aşk yaşadığına yönelik haberler de magazin gündeminde çokça konuşulmuştu.

Ayrıca Emre Kınay ile Hande Doğandemir, Güneşi Beklerken isimli dizide de birlikte rol almıştı.

Kırmızı Oda dizisinin 5. yeni bölümü 2 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak. Fragman paylaşıldı ve yine etkili bir bölümün geldiği de net…