Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kırmızı Oda dizisinde hayati bir buluşma var!

Kırmızı Oda dizisinde hayati bir buluşma var!

tarafından ker_def

9 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’de tv8 ekranında yayınlanacak olan Kırmızı Oda dizisinin 9. yeni bölümünde Evrim Alasya’nın canlandırdığı Meliha karakterinin Doktor hanım ile hayati buluşması dikkatleri çekecek.

Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin’in etkileyici performanslarının yanı sıra; 6. yeni bölümde Melisa Sözen, Evrim Alasya ve Emre Kınay da konuk oyuncu olarak yer alıyor.

Cem Karcı’nın yönetmenliğini yaptığı dizinin 6. bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar da ortaya çıktı. ‘Kırmızı Oda’nın altıncı bölümünde; annesi bir düğün konvoyundaki kurşun ile vurulup ölmüş ve yetiştirme yurduna yerleştirilmiş Osman’ın hayatı Dr. Ayşe’yi derinden etkiler.

Doktor Hanım, Alya’yı (Melisa Sözen) konuşturabilmek için geçmişini çağrıştıracak yeni hikayeler anlatır. Dr. Piraye, Ahmet’in (Emre Kınay) yaşadığı suçluluk duygusunun kaynağını bulmaya çalışır, yaşama inancını giderek kaybeden Meliha ise (Evrim Alasya) Doktor Hanım’la hayati bir konuşma yapar.

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserinden uyarlanan senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı ‘Kırmızı Oda’ altıncı bölümü ile 9 Ekim Cuma akşamı TV8’de.