Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisinde iki önemli karar alındı!

Kırmızı Oda dizisinde iki önemli karar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -tv8 ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümleri büyük bir heyecan ile devam ediyor. Aslıhan Gürbüz’ün Kumru karakteri ile hikayede bir hayli uzun kaldığını birçok izleyici fark etmişti.

Aynı şekilde Sadi karakterinin çok beğenilmesi ile birlikte Erkan Petekkaya ile ilgili de önemli bir karar alındı. Diziye ilk olarak kısa süreli katılması planlanan Sadi karakterinin çok beğenilmesi sonrasında süre uzatıldı. Erkan Petekkaya ile de 5 bölüm olarak yapılan anlaşma revize edilerek uzatıldı. Bu karar dizinin hayranlarını da çok mutlu etti.

Kırmızı Oda dizisinde iki önemli karar alındı! 8

Erkan Petekkaya’nın ortaya koyduğu Sadi performansı gerçekten de diziye çok iyi oturdu ve hikayede önemli bir farkındalık yarattı. Petekkaya’nın başarılı performansı da hayranlarını çok etkiledi.

Dizide alınan ikinci karar ise yeni bir karakterin daha yapıma katılması oldu… Bu yeni karakteri canlandıracak isim de Erol Afşin olarak netleşti.

Kırmızı Oda dizisinde iki önemli karar alındı! 9

Cuma akşamlarının reytinglerde en iyi sonuçları elde eden Kırmızı Oda dizisi, zaman taman tüm kişiler kategorisinde Arka Sokaklar’a geçiliyor. Ancak hikayede yaşanan yenilikler ile dizinin sezon sonuna kadar bu temposunu da sürdürmesi bekleniyor.