Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisini bekleyenler çıldırmak üzere ama Fox TV görmezden geliyor!

Savaşçı dizisini bekleyenler çıldırmak üzere ama Fox TV görmezden geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Savaşçı dizisinin geçen sezondan kalan 3 bölümü bu sezonun başında Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmuştu. Ancak sonrasında dizide ne çekimler başlamış, ne de gelen haberler mutlu etmişti. Berk Oktay ve Gaye Turgut Evin gibi iki önemli isim yapıma veda etti. Ayrılan yan karakterler de oldu.

Sonrasında ise Savaşçı dizisinin yenilenmiş bir kadro ile ekrana döneceği iddiaları ortaya atıldı. Ardından resmi açıklamalar geldi. Üst üste ünlü isimler yapıma katıldı. Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Ediz Hun gibi isimler ile heyecan müthiş bir şekilde yükseltildi…

Ocak ayının başlarında ekip Eskişehir’de hazırlıkları tamamladı ve çekimler başladı. 2 aydır da çekimler yoğun bir tempoda devam ediyor. Aynı zamanda Savaşçı dizisinin fragmanları da üst üste paylaşılıyor. En son 5.sezon 4. fragmanı yayınlandı.

Savaşçı dizisi hayranları hasretle diziyi bekliyor ama ne zaman ekrana geleceği bile belli değil. Fox TV’nin 7 gün için 7 dizisi zaten yayında. Şimdi bunlardan birisini yayından kaldırmadan, Savaşçı’nın ekrana gelmesi mümkün değil.

Savaşçı dizisini bekleyenler çıldırmak üzere ama Fox TV görmezden geliyor! 7

İşte bu nedenle de stok bölümler çekiliyor, ama yayın bir türlü başlamıyor. En son Sen Çal Kapımı dizisinin kötü giden reytinglerine bakarak final yapma ihtimali belirmişti. Ama dizi zaman zaman durumunu düzeltiyor. Hatta 50. bölüme kadar sürmesinin planlandığı iddiaları bile var.

Yani sonuç olarak Savaşçı dizisi için her şey hazır belki ama yayın için bir gün yok. Yani Fox TV şimdilik Savaşçı dizisini unutturmama derdinde. İzleyiciler ise sosyal medyadan “Yeter artık diziyi yayınlayın” diye baskı yapıyor.

Savaşçı’nın 5. sezonu da çok farklı bir heyecan ile geliyor… Tabii ne zaman yayınlanacağı bilinmez ama yine çok büyük ilgi göreceği kesin.

İşte Savaşçı dizisi 5. sezon 4.fragmanı: