Ana sayfa Sinema Aslıhan Karalar ile Baran Bölükbaşı aynı projede buluştu!

Aslıhan Karalar ile Baran Bölükbaşı aynı projede buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Dizi dünyasında son dönemde yaşanan müthiş gelişmelerin yanında sinema dünyası da hareketlenmeye başladı. Yeni filmler için anlaşma haberleri de gelmeye devam ediyor.

15 Temmuz ihanet girişimini anlatacak olan Şafak Vakti isimli film için oyuncu arayışları sürüyor. Şimdiye kadar anlaşma yapılan isimler de belli oldu. Kırmızı Oda dizisinde Sadi olarak izlemekte olduğumuz Erkan Petekkaya, başrol teklifini kabul etti.

Petekkaya’nın yanı sıra filmde genç yetenekler de yerlerini alacak. Bu isimler arasında Kuruluş Osman ile dikkatleri çeken Aslıhan Karalar ile 2017 yılından bu yana setlerde olan Baran Bölükbaşı da bulunuyor.

Aslıhan Karalar ile Baran Bölükbaşı aynı projede buluştu! 8

Bölükbaşı; Adı Efsane, Sevda’nın Bahçesi, Servet, Vuslat ve son olarak da Öğrenci Evi isimli dizilerde rol aldı. Şimdi ise çok etkili olması beklenen Şafak Vakti isimli filmin heyecanını yaşıyor.

Şahin Tepesi isimli dizi ile dikkatleri çeken Aslıhan Karalar, Kuruluş Osman’da ise Burçin Hatun olarak bir anda ünlenmişti. Sokağın Çocukları isimli dizide de yer alan oyuncu, ayrıca Adanış Kutsal Kavga isimli filmde de Zehra karakterine hayat vermişti.

Aslıhan Karalar ile Baran Bölükbaşı aynı projede buluştu! 9

Volkan Kocatürk’ün yönetmen koltuğunda oturacağı filmde ismi belli olanlar arasında Serkan Ercan ve Deniz Bolışık da bulunuyor.