Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir olmasa, iki dizinin hayranları bayram edecek!

Doğduğun Ev Kaderindir olmasa, iki dizinin hayranları bayram edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Çarşamba akşamları dizi rekabetinde önemli bir yarış yaşanıyor. Dram yapımları arasında Doğduğun Ev Kaderindir, tv8 ekranında ikinci sezonuyla yoluna devam ediyor. Mehdi karakterine hayat veren İbrahim Çelikkol’un diziden ayrılacak olması ise hayranlarını bir hayli üzdü.

TV8’in iddialı dizisinin şimdiye kadar 36 bölümü yayınlandı. Dün akşam ise 37. bölüm ekrana gelmedi. Hafta içinde 37. bölüm için fragman paylaşılmış ama hemen kaldırılmıştı. Sonrasında da dizinin yayınlanmayacağı ortaya çıkmıştı. Demet Özdemir ve Engin Öztürk ikilisi, Çelikkol’un ayrılığının ardından diziyi sürükleyebilecek mi, merakla bekleniyor.

Dün akşam Doğduğun Ev Kaderindir yayınlanmayınca dram dizilerine tutkulu olan izleyicilerin ekrandaki diğer iki yapımı önemli ölçüde reytinglerde yükselttiği de görüldü… Bunlardan birisi ikinci sezonu devam eden Benim Adım Melek, diğeri ise Fox TV’de yeni başlayan Masumiyet.

Doğduğun Ev Kaderindir olmasa, iki dizinin hayranları bayram edecek! 3

Aslında Doğduğun Ev Kaderindir’in ekranda olmamasının bu iki yapıma ne kadar çok fayda sağladığı reytinglerle görüldü. Yani dizi bir şekilde final yapsa hem Fox TV hem de TRT1’deki iki dram dizisi daha büyük bir kitleyi kendisine çekecek gibi duruyor.

Tabii ki Doğduğun Ev Kaderindir’in final yapması gibi bir durum yok. Ancak reytinglerinin de ortalama rakamlara gerilediğini ve rekabette zorlandığını, hikayenin da artık bir değişim istediğini belirtmek lazım.

Masumiyet dizisi dün akşam totalde 11. oldu. AB ve ABC1’de iyi bir yükseliş sergileyen dizi, kitlesini artırmayı sürdürüyor. AB’de günü 5. bitiren Masumiyet, ABC1’de ise 8. oldu.

Doğduğun Ev Kaderindir olmasa, iki dizinin hayranları bayram edecek! 4

Benim Adım Melek dizisi de önceki haftalarda elde ettiği ortalama reytinglerin çok üzerine çıktı. Dizi adeta güçlü bir çıkış sergiledi ve Türkiye – Hollanda maçından sonra yayınlanmasının da bir miktar katkısıyla son dönemin en iyi sonuçlarını elde etti.

AB’de günü 7. sırada bitiren dizi, totalde 12. olurken, ABC1’de ise 10. sırada bulunuyor.

Sadakatsiz ve Kuruluş Osman’ın baskın şekilde önde olduğu Çarşamba dizi rekabetine şimdi de 31 Mart akşamı Show TV’de Kırmızı Kamyon dizisi katılacak. Yeni dizi yine çok iddialı ve diğer tüm yapımlardan izleyici kapabilecek bir kurguya sahip. İtfaiyecilerin hikayesinin anlatılacağı, kahramanca hikayelerin yazılacağı dizinin tüm reyting dengesini değiştirmesi de şaşırtıcı olmayacaktır.