Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisine ara verilmekten son anda vazgeçildi!

Kırmızı Oda dizisine ara verilmekten son anda vazgeçildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında Cuma akşamları yayınlanan Kırmızı Oda dizisi büyük bir sorun ile karşı karşıya kaldı. Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizi, ikinci sezonunda beklediği ilgiyi yeterince bulamadı. İlk sezonda elde edilen yüksek reytingler tv8’in patronu Acun Ilıcalı’yı çok memnun etmişti.

Ancak dizinin ikinci sezonda giderek izleyici kaybı yaşaması, hatta reytinlerde ilk 10’a girmekte bile zorlanmaya başlaması üzerine diziyle ilgili yeni kararlar alınması bekleniyordu. Final ihtimali bile konuşulan dizi için ara verilmesi gibi bir düşüncenin de olduğu ortaya çıktı. Acun Ilıcalı’nın reytingler çok düştüğü için diziye ara verme düşüncesinde olduğu ama son yapılan adım ile bunun şimdilik uygulanmayacağı ortaya çıktı.

OGM Pictures imzasını taşıyan Kırmızı Oda dizisinde Erkan Petekkaya ile yapılan anlaşma ile birlikte dizide yeniden yükseliş umudu doğdu. Sadi karakteri ile ilk sezonda 21 bölüm yer alan Erkan Petekkaya, geniş bir izleyici desteği sağlamıştı. Sadi karakterinin hikayesini çok seven izleyiciler, ilk sezonun son döneminde de bu karakter sayesinde diziye daha çok ilgi göstermişti.

Kırmızı Oda dizisine ara verilmekten son anda vazgeçildi! 7

Sadi karakterinin olmadığı ikinci sezonda ilk bölümler iyi sonuçlar getirse de, Ocak ayına doğru git gide düşen reytingler de sorun olmaya başladı. Yeni yıl ile birlikte ise Kırmızı Oda dizisinin reytinglerde geriye dönüşü artık sağlayamayacağı anlaşıldı. Bunun üzerin de yapımcı yeniden Erkan Petekkaya kozunu ortaya attı.

Sadi karakteri önümüzdeki bölümlerde yeniden hikayeye dahil olacak ve izleyicilerin ilgisinin yeniden kazanılmasına çalışılacak. Şayet bu formül tutmaz ise Acun Ilıcalı’nın aklında diziye ara vermek gibi bir formül de olduğu belirtiliyor.