Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yasak Elma dizisinde oyun içinde oyun var!

Yasak Elma dizisinde oyun içinde oyun var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinin 128. yeni bölümü bu akşam izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümde neler olacağı merakla beklenirken, paylaşılan görüntülerde Biran Damla Yılmaz’ın gelinlikli hali dikkat çekiyor.

Beşinci sezonun başında Murat Aygen ile birlikte hikayeye dahil olan Biran Damla Yılmaz, başarılı performansı ile dizinin başrolüne yakışan bir isim oldu… Berk Oktay’ın canlandırdığı Çağatay karakteri ile Kumru’nun yeni bir hayata doğru adım atmaları da 128. bölümün dikkat çeken detayı olacak. Biran Damla Yılmaz gelinlikli hali ile güzelliğini bir kez daha ortaya koyarken, oyuncunun diziye bir hayli kendini kaptırması ve izleyicilerden de çok olumlu yorumlar alması sosyal medya ortamında dikkat çekiyor.

Yasak Elma dizisinde oyun içinde oyun var! 8

Eda Ece’nin koronavirüse yakalanmasına rağmen sahnelerinin çekimleri tamamlandığı için Yasak Elma’nın 128. bölümü sorunsuz bir şekilde ekrana gelebilecek. Yıldız karakterinin Kumru ile Çağatay’a büyük bir sürpriz yapması da bekleniyor.

Yıldız ile Doğan’ın yan yana fotoğrafında dikkat çeken bir detay var. Evlilik cüzdanını elinde tutan Yıldız karakterinin sürprizini izleyiciler de sabırsızlıkla bekliyor.

Yasak Elma dizisinde oyun içinde oyun var! 9

Kumru ve Çağatay evlilik hazırlıklarını herkesin gözüne sokmaya çalışırlarken, Ender, Doğan’ı etkilemek için bir plan yapar.

Yıldız ise Doğan’la birlikte son gülen olmak ve intikamını almak için harekete geçecektir…

Yasak Elma dizisinin yeni bölümünde Kumru ve Yıldız arasındaki yarışın farklı bir boyutunu izleyeceksiniz. Kumru’nun Yıldız’ı düğününe davet etmesinin ardından ise asıl sürpriz geliyor. Yıldız diyor ki, “Bana anne de.. Biz evlendik.”