Ana sayfa Dizi Fragmanları Destan dizisinde sürpriz karar sosyal medyanın gündeminde!

Destan dizisinde sürpriz karar sosyal medyanın gündeminde!

tarafından ker_def

Ekran yolculuğunu reytinglerin zirvesinde sürdüren ‘Destan’, atv’de 25 Ocak Salı akşamı 20.00’de yayınlanacak sekizinci bölümüyle muhteşem sürprizleri ekrana taşıyacak. Tüm kişiler kategorisinde çok iyi sonuçlar alarak birincilikler elde eden dizi, AB ve ABC1 reyting kategorilerinde ise daha düşük oranlar ile ilk 5’te yer almayı başarıyor.

‘Destan’ın sekizinci bölüm ikinci fragmanı yayınlandığı andan itibaren sosyal medyanın gündemine girerken merakla beklenen yeni bölümden çarpıcı gelişmeleri gözler önüne serdi. Ebru Şahin ve Edip Tepeli’nin başrollerinde yer aldığı dizi, yurt dışında da geniş bir hayran kitlesine hitap ediyor. Birçok ülkede yayınlanan dizinin yeni bölümünde neler olacağı ortaya çıktı.

‘Destan’ın yeni bölümünde Alpagu Han’ın sürpriz bir kararla tahttan çekilmesi ortalığı karıştırırken, fırsatı kaçırmayan Balamir tahta oturuyor. Ulu Ece, oğulları Temur ve Kaya ile birlikte Balamir’in kağan olmasına itiraz ederken, saraydan ayrılan Alpagu’nun yardımına Akkız koşuyor!

Batuga ve Akkız, Balamir’i tahttan indirmenin yolunu ararken, Tutkun’un zehirlenmesi Çolpan Hatun’u çileden çıkarıyor. Temur Tegin’in Tutkun’u hatun olarak alma kararı eşi Mei Jin’in gazabını üzerine çekmesine neden olurken, bu saygısızlığı fırsat bilen Çin İmparatoru orduları ile birlikte Gök Hanlığı’nın sınırlarına dayanıyor.

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Metin Günay’ın üstlendiği, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in kaleme aldığı başrollerini Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar’ın üstlendiği ‘Destan’, atv ekranında salı günlerine damgasını vurmaya devam edecek…