Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisinin şahlanması için Delikanlı Sadi’nin adı bile yetti!

Kırmızı Oda dizisinin şahlanması için Delikanlı Sadi’nin adı bile yetti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırmızı Oda dizisinde düşen reytingleri toparlaması için Erkan Petekkaya ile anlaşma yapıldı. Ünlü oyuncu, yeniden dizinin kadrosuna katıldı. İlk sezonda hikayesi çok beğenilen Sadi’nin geri dönüşünün etkileri de merakla bekleniyor.

Uzun süredir izleyici kaybı yaşayan ve bunu bir türlü durduramayan dizi için Sadi karakteri adeta bir kurtuluş umudu… Şayet bu da tutmaz ise Kırmızı Oda dizisinin düşen reytinglerine bakarak ömrünün uzun olmayacağını söyleyebiliriz.

Kırmızı Oda dizisinin 58. yeni bölümü 28 Ocak Cuma akşamı tv8’de yayınlanacak ve Sadi karakteri de geri dönecek. Yeni bölümden ilk fragman geldi. “Efsane geri döndü, Delikanlı Sadi” başlığı ile youtube’da yayınlanan 58. bölüm fragmanı büyük ilgi çekti.

Kırmızı Oda dizisinin şahlanması için Delikanlı Sadi'nin adı bile yetti! 7

Kısa sürede 500 bine yakın izlenme elde edildi ve bu fragman youtube trend videolar listesine 4. sıradan giriş yaptı. Sadi karakterinin ismi bile fragmanın bir anda dikkat çekmesine yetti… Doktor hanım ile Sadi’nin kavuşması da dizinin sıcaklığını yansıtması bakımından önemli bir sahne olacak.

Kırmızı Oda dizisinin küllerinden doğuşunun işareti gibi olan fragmana gösterilen ilgi, reytinglerin de eskiden olduğu gibi iyi noktalara gelebileceğini gösteriyor.

Dizi hayranları da çok duygulandıklarını belirten yorumlar yaptı. Bir izleyici, “Çok duygulandım. Sadi’yi yeniden görmek, yaşadıklarını gözlemde yeniden canlandırdı. Merakla bekliyorum yeni bölümü” diye yorum yaptı.

Erkan Petekkaya diziye geri döndüğü için yeniden izlemeye başlayacaklarını belirten birçok izleyicinin heyecanı, Kırmızı Oda’nın tekrar ayağa kalkması için doğru bir adım atıldığını gösteriyor.