Ana sayfa Sosyal Medya Yazıklar olsun sana! Hazal Kaya’dan aldatılma itirafı!

Yazıklar olsun sana! Hazal Kaya’dan aldatılma itirafı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hazal Kaya, son dönemde hem Benden Ne Olur isimli sinema filmi ile gündeme geldi hem de Misafir isimli Fox TV dizisinin başrolünde yer aldı. Dizi 5 bölüm sürdü ve ekran ömrünü tamamladı. Film ise vizyona girdi ve izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Onedio’nun youtube programına katılan Hazal Kaya, hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Benden Ne Olur filminin hikayesinde de yer alan aldatılma meselesi üzerinden Hazal Kaya’ya “Gerçekte hiç aldatıldın mı?” şeklinde bir soru geldi. Oyuncu, bu konuda çok samimi bir açıklamada bulundu.

Hazal Kaya, şunları söyledi: “Lisedeyken aldatıldım. Ama çok kötü aldatılmıştım. Yazıklar olsun, sinirlendim. İşte ergenlikte oluyor böyle şeyler. Allah seni kahretsin.”

Ünlü oyuncu bu itirafı ile lise aşkı tarafından aldatıldığını ve filmde yaşanan aldatılma konusunun kendi başından da geçtiğini itiraf etti.

Bu sözlerini biraz sinirli biraz da espriye vururak yanıtlayan Hazal Kaya, hala bu olaydan kötü etkilendiğini de göstermiş oldu.

“Söylensem ya dakikalarca” diyerek kahkaha da atan Hazal Kaya, lise yıllarında yaşadığı bu duyguyu hala hissettiğini de ifade etmiş oldu.