Ana sayfa Dizi Haberleri Neslihan Atagül hayranlarını üzen yeni dizi gelişmesi!

Neslihan Atagül hayranlarını üzen yeni dizi gelişmesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon Sefirin Kızı dizisinde rol alan Neslihan Atagül, sağlık sorunları çıkınca diziye erken veda etmek durumunda kaldı. Bir ara büyük sıkıntılar yaşayan, bir hayli de kilo veren oyuncu, aylar sonra sağlığına yeniden kavuştu.

Yeni projeler için gelen teklifleri değerlendiren oyuncunun tekrar ekrana dönmesini sabırsızlıkla bekleyen geniş bir hayran kitlesi bulunuyor. 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Neslihan Atagül’ün aldığı yeni dizi teklifi de çok dikkat çekti.

MF Yapım tarafından hazırlıkları titizlikle yürütülen Dünya ile Benim Aramda isimli yeni dizi Disney Plus için çekilecek… Mart ayında çekimlerine başlanması beklenen proje için ilk olarak Hande Erçel’in isminin geçmesine rağmen oyuncu, hikayedeki sevişme sahnesi nedeniyle yer almak istemedi.

Demet Özdemir’in yanı sıra Neslihan Atagül’e de dizinin kadın başrolü olması için teklif yapıldığı ortaya çıktı. Neslihan Atagül’ün yerine ise Demet Özdemir’in tercih edildiği bilgilerini gazeteci Birsen Altuntaş paylaştı.

Neslihan Atagül’ü yeniden bir dizide görmek isteyen hayranları da merakla bekledikleri bu gelişmeden de olumlu sonuç çıkmayınca bir hayli üzüldü.

Sosyal medyada ünlü oyuncuya birçok mesaj yollayan takipçileri, yeniden ekranlara dönmesini çok istediklerini belirten yorumlar bırakıyor. Yapımcılardan birçok teklif alan oyuncunun 2022 yılında bir projede yer alması beklentisi bir hayli yüksek.