Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda önce İsveç’i etkiledi, şimdi de Asya’nın güçlü dizilerini üreten ülkede!

Kırmızı Oda önce İsveç’i etkiledi, şimdi de Asya’nın güçlü dizilerini üreten ülkede!

tarafından ker_def

tv8 ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Kırmızı Oda dizisinden gelen haberler sevindiriyor. Psikolojik dram türündeki yapımda başrolde Binnur Kaya bulunuyor. Her bölümü ile büyük reytingler elde eden, sezonun en başarılı yapımlarının arasında bulunan Kırmızı Oda, yurt dışında da ilgi görmekte.

OGM Pictures’ın yapımcılığını, Cem Karcı’nın yönetmenliğini üstlendiği, başrolünde Binnur Kaya’nın yer aldığı ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryosunu kaleme aldığı “Kırmızı Oda” İsveç’ten sonra Güney Kore’nin en iyi kanallarından biri olan Kuki TV’de izleyici ile buluşacak.

Kore içerikleri Türkiye’de büyük ilgi ile izlenirken, bu sefer bir Türk yapımı olan ve reyting rekorları kıran dizi “Kırmızı Oda” Güney Kore ekranlarında yer alarak dünyaya açılacak.

İsveç gibi suç ve psikolojik gerilim türündeki güçlü yapımları ile bilinen bir ülkeden sonra, Güney Kore gibi dizileriyle meşhur bir ülkeye de Kırmızı Oda’nın giriş yapması çok önemli bir adım olarak dikkat çekiyor.

Gerçek hikayelerden esinlenerek farklı konuları ile TV8 ekranlarına damga vuran Kırmızı Oda, Güney Kore’de de izleyiciyi ekran başına kilitleyecek.