Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda reytinglerde büyük çöküş yaşıyor, final korkusu hızla yayılıyor!

Kırmızı Oda reytinglerde büyük çöküş yaşıyor, final korkusu hızla yayılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranında Cuma rekabeti çok farklı yapımların yarışını izliyoruz ve Kırmızı Oda’nın da büyük düşüşünü gözlemliyoruz. Binnir Kaya’nın başrolünde yer aldığı ve ünlü isimlerin dönem dönem diziye konuk olarak katıldığı Kırmızı Oda’nın cazibesi haftalar geçtikçe azalıyor.

Geçen sezon çok iyi bir çıkış yapan dizi, Gülseren Budayıcıoğlu’nun psikiyatri seanslarında dinlediği gerçek hikayelerden oluşturuldu. Birbirinden farklı olayların anlatıldığı dizinin psikolojik derinliği çok yüksek.

Birçok ünlü isim bugüne kadar projede yer aldı ve çok etkileyici rollere imza attı. Erkan Petekkaya’nın canlandırdığı Sadi karakteri veya Burcu Biricik’in hayat verdiği Boncuk karakterini kim unutabilir ki… Melisa Sözen’in Alya olarak yer aldığı ve çok iyi reytingler elde edilen dönem geride kaldı.

İkinci sezonda da yine ünlü oyuncular dizinin hikayelerinde yer alıyor ama artık bu hikayelerin etkisi eskisi daha güçlü değil..

Kırmızı Oda reytinglerde büyük çöküş yaşıyor, final korkusu hızla yayılıyor! 7

Reytinglerde büyük çöküş yaşayan Kırmızı Oda önce birincilikleri kaybetti. Şimdi ise ortalamanın altına gerileyen reytingleri ile birlikte hayranlarına final korkusu yaşatıyor…

Kırmızı Oda’nın 17 Aralık akşamı 56. bölümü yayınlandı ve tüm kişiler kategorisinde 17. olan dizi bugüne kadarki en kötü derecesini elde etti.

AB’de günü beşinci bitiren dizi, ABC1’de ise 9. sıraya kadar düştü. Birinciliklerine alıştığımız dizinin son haftalarda sergilediği hızlı düşüş durdurulamıyor.

Kırmızı Oda hayranları ise dizinin yavaş yavaş finale doğru gittiğini bilerek büyük üzüntü yaşıyor. Final korkusu o kadar derinlere doğru yayıldı ki, dizi hayranları bu sezon sonuna kadar devam edip edemeyeceğini bile kestiremiyor.