Ana sayfa Dizi Haberleri Yükselen yıldız Kaderimin Oyunu dizisi, reytinglerde istikrar sağlandı!

Yükselen yıldız Kaderimin Oyunu dizisi, reytinglerde istikrar sağlandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisinin üçüncü bölümü geride kaldı. Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın başrollerinde yer aldığı dram dizisinin reyting sonuçları iyi geliyor.

İlk iki bölümde ciddi bir çıkış yapan dizi, Star TV’nin bu sezonki ortalama izlenme oranlarının çok üzerinde reytingler elde ediyor. Cuma rekabetinde önemli diziler var ve Kaderimin Oyunu da bunların arasına girmeyi başardı…

Akın Akınözü hayranlarının dünyanın dört bir yanında yakından takip ettiği dizinin sosyal medyada da çok büyük etkileşim elde edebildiğini belirtelim.

Hem reytingleri hem de sosyal medya etkileşim gücü ile birlikte Kaderimin Oyunu dizisi istikrarlı bir çizgiye doğru hızla ilerliyor. Reytinglerde ortalamanın üzerine çıkmayı başaran dizinin üçüncü bölümü, tüm kişiler kategorisinde beşinci olurken, AB ve ABC1 gruplarında ise üçüncülük elde edildi.

Kaderimin Oyunu dizisinin cuma rekabetinde birinciliğe aday olduğu da reytinglerinin tüm kategorilerde birbirine benzer şekilde ve gayet iyi olması ile anlaşılıyor.

Reyting rakamlarını yasak olduğu için paylaşamıyoruz ama Aziz ve Arka Sokaklar’a hızla yaklaşan Kaderimin Oyunu için gelecek haftalarda daha iyi sıralama elde edilebileceği de gözüküyor.