Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar birincilik için savaşıyor, Son Yaz reytinglerde gücünü koruyor!

Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar birincilik için savaşıyor, Son Yaz reytinglerde gücünü koruyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranında reyting yarışı Cuma akşamları iyice kızıştı… Özellikle de zirvede bulunan Kırmızı Oda ile Arka Sokaklar dizilerinin müthiş bir rekabetini görüyoruz.

Kırmızı Oda, AB ve ABC1 kategorilerinin zaten tek hakimi konumunda. Bu iki kategoride birincilikleri alan tv8 dizisi, rakipsiz durumda ve bunun değişmesi de şimdilik mümkün görünmüyor. Ancak tüm kişiler kategorisinde durum farklı.

15 sezondur ekranda yer alan, Kanal D’nin sevilen dizisi Arka Sokaklar, sıklıkla Kırmızı Oda’nın birinciliğine engel oluyor. Arka Sokaklar 588. bölümüyle dün akşam yine zirvede yer alarak rakibine adeta çelme taktı.

Kırmızı Oda’nın 3 birincilik almasının önündeki tek engel konumundaki Arka Sokaklar’ın AB reytingleri düşük olsa da ABC1’de iyi bir konumda bulunuyor. AB’de 7. durumdaki dizi ABC1’de ise günü 2. olarak bitirdi.

Son Yaz dizisi ise Fox TV ekranında 18. bölümü ile yayınlandı ve yine güçlü bir izleyici desteği ile karşılaştı… Alperen Duymaz ile Ali Atay ikilisinin muhteşem performanslarını izlemek için ekran başına geçen milyonlar, yine mutlu ayrıldı…

Bir hafta daha iyi reytinglerle geçti ve 22. bölümde sezon finali yapacak olan Son Yaz dizisi yine hikayesi ile kendini izlettirmeyi başardı. Son Yaz, tüm kişilerde günü 9. sırada bitirdi. AB’de 3. olun dizi ABC1’de isi 4. durumda. Tüm kategorilerde de iyi bir izleyici desteği sağlayan Fox TV dizisi, hikayesi ve oyunculuk performansları ile öne çıkan nadir yapımlardan birisi…

20.bölümü ile birlikte final yapmasına karar verilen Akıncı dizisi ise atv’nin yüzünü güldürmüyor… Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi ikilisinin başrolünde yer aldığı Akıncı’nın 18 bölümü yayınlandı. Dizi 2 bölüm sonra final yapacak.

Dün akşım tüm kişiler ve AB’de 16. sırada yer alan atv dizisi, ABC1’de ise 17. durumda.

İşte reytinglerde dün akşam ilk 10 program listesi:

Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar birincilik için savaşıyor, Son Yaz reytinglerde gücünü koruyor! 7