Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’da gözyaşları sel olacak, psikolojinizi sağlam tutmaya bakın!

Kırmızı Oda’da gözyaşları sel olacak, psikolojinizi sağlam tutmaya bakın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Tv8 ekranında Cuma akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Kırmızı Oda dizisiyine çok etkileyici bir bölümle hayranlarının karşısına çıkacak.Binnur Kaya’nın başrollerinde yer aldığı dizide Burcu Biricik ile Aslıhan Gürbüz’ün etkileyici performansları, izleyicileri psikolojik olarak zorlayacak…

Boncuk ile Kumru’nun hikayesinin oluşturacağı büyük dram ile Kırmızı Oda’nın 8 Ocak Cuma günü yayınlanacak olan bölümünün, bugüne kadar ekrana gelen bölümler gibi ağır bir dram içerdiğini hatırlatalım. Dizinin 19. bölüm fragmanı paylaşıldı ve gözyaşlarının da sel olacağı hemen anlaşıldı.

Burcu Biricik, Boncuk karakteri ile bir süredir dizide yer alıyor. Boncuk’un sevdiği adamın bir hayal olduğu ve onu zihninde yaşattığına yönelik değerlendirmeler haklı mı, değil mi? İşte bu sorunun yanıtı ortaya çıkacak. Doktor hanıma sarılan ve ondan destek bulmaya çalışan Boncuk’un gözyaşları izleyicilerin de gözyaşı dökmesine neden olacak.

Kırmızı Oda'da gözyaşları sel olacak, psikolojinizi sağlam tutmaya bakın! 7

Kumru ise, bambaşka bir hayat hikayesi ile ekranda dramın ağırlığını daha da fazla artıracak. Aslıhan Gürbüz’ün muhteşem performansında dizinin yeni karakteri, kaderin çilvesinin nasıl bir şey olduğunu da yaşadıklarıyla ortaya dökecek… Kumru’nun “Borcu için beni sattı” sözünün ağırlığını yüreğinizde hissedeceksiniz.

Kumru ve Boncuk karakterleri ile birlikte Kırmızı Oda’nın yine reyting patlaması yapacağı bir bölüm geliyor.

İşte Kırmızı Oda 19.bölüm fragmanı: