Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’dan ayrılan Burak Sevinç, yeni TRT1 dizisinde Almila Ada’yla partner oldu!

Kırmızı Oda’dan ayrılan Burak Sevinç, yeni TRT1 dizisinde Almila Ada’yla partner oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında izleyicilerin büyük beğenisini kazanan Kırmızı Oda dizisindeki oyuncu sirkülasyonu da dikkatlerden kaçmıyor. Konuk oyuncular 5-10 bölüm arası hikayede yer alıyor ve sürekli bir yeni isim, yeni hikaye düzeni ile ilginin yüksek tutulma çabası gözlemliyoruz.

Tabii ki Kırmızı Oda dizisinin daimi oyuncuları da var ve bunlar arasında da ayrılıklar yaşanıyor… Meriç Aral’ın diziye vedasından haftalar sonra, bu sefer de Tülin Özen ve Burak Sevinç, geçtiğimiz hafta yapıma veda eden isimler olmuştu.

Konuk oyuncularının güçlü performansı ile Kırmızı Oda dizisine bu ayrılıklar olumsuz bir etkide bulunmuyor. Dizideki rolü biten Burak Sevinç de daha yeni boş kalmış iken birçok teklif almaya başladı. Ünlü oyuncunun yeni bir dizi için anlaşma yaptığı da ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Tekden Film tarafından hazırlıkları süren Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli dizisi için Burak Sevinç ile anlaşma yapıldı.

Almila Ada ile Burak Sevinç’in dizinin başrolünde yer alacak olması ise yeni bir dizi çiftinin daha oluşacağına işaret ediyor.

Proje tasarımını İsa Yıldız’ın üstlendiği dizide iki genç oyuncunun buluşması, izleyicilerin ilgisini de artıracaktır.