Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda’dan sonra Erkan Petekkaya yeni rolüne girememiş!

Kırmızı Oda’dan sonra Erkan Petekkaya yeni rolüne girememiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, yeni sezonda yeni bir dizi ile izleyicilerle buluştu. Star TV’de yayınlanan Sana Söz dizisinin ilk iki bölümü yayınlandı. Nehir Erdoğan ile partner olan Erkan Petekkaya’yı Ömer isimli bir komiser olarak izliyorsunuz.

Geçen sezon konuk oyuncu olarak katıldığı Kırmızı Oda dizisinde tam 21 bölüm kalan Erkan Petekkaya çok etkili bir oyunculuk sergiledi. Sadi karakteri bir mafya lideriydi ve suç üzekinden bir karakterin öne çıkması çok eleştirildi. Ancak Erkan Petekkaya’nın bu karakterdeki başarısı da takdirle karşılandı.

Bu sezon ise Sana Söz isimli dizide Erkan Petekkaya komiser Ömer olarak tam zıttı bir rolle yeniden ekrana dönüş yaptı. Oyuncunun hayranları karakteri beğendiklerini, Erkan Petekkaya’nın da başarılı işler yaptığını düşünüyor. Ancak oyuncunun rolüne giremediğini belirtenler de var.

Kırmızı Oda'dan sonra Erkan Petekkaya yeni rolüne girememiş! 7

Sana Söz dizisinde Erkan Petekkaya, Nehir Erdoğan ile partner olarak dikkatleri üzerine çekti.

Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu ise Erkan Petekkaya’ya yeni rolü üzerinden eleştiride bulundu. Koloğlu, “Erkan Petekkaya da role girememiş ya da rol onu mu sevmemiş, bilemeyiz” diye bir yorumda bulundu.

Sosyal medyada ise ünlü oyuncunun hayranları yeni rolü beğendiklerini ve Petekkaya’nın da çok iyi rol yaptığını belirten birçok pozitif yorumda bulundu.

Sana Söz dizisinin yeni bölümleri salı akşamları yoluna devam edecek. Star TV dizisinin 3. bölümden ilk fragman da yayınlandı. Görüntüleri aşağıda izleyebilirsiniz.