Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ada Masalı hayranlarından Star TV’ye değişiklik tepkisi!

Ada Masalı hayranlarından Star TV’ye değişiklik tepkisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yaz döneminde başlayan Ada Masalı dizisinin hayranları desteklerini sosyal medyada sürdürüyor.

Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin reyting sorunu yaşadığını haftalardır görebilirsiniz. Ancak Star TV, buna rağmen Ada Masalı’na desteğini sürdürüyor.

Salı akşamları yayınlanan dizi, Sana Söz isimli yeni dizi gelince gün değiştirmek zorunda kaldı. Artık Ada Masalı dizisi Çarşamba akşamları yayınlanıyor.

Ada Masalı hayranları bu değişiklik nedeniyle sosyal medyada Star TV’ye tepki göstermeye devam ediyor.

Düşük reyting aldığı için salı günlerini elinde tutamayan Ada Masalı’nın yerine başlayan Sana Söz de düşük oranlar alıyor.

Bu duruma dikkat çeken Ada Masalı hayranları, şu eleştiride bir hayli haklı: “Ada Masalı’nın gününü bu dizi için değiştirdiniz de ne oldu, tavan mı yaptı? Boşa Sadakatsiz dizisi ile Ada Masalı çakıştı. Biraz seyirciyi düşünüp saygı lütfen.”

Ada Masalı izleyicileri dizinin gün değiştirmesi sonrasında bir miktar daha izleyici kaybı yaşamasından da rahatsız. Bu durumun final ihtimalini güçlendirmesi nedeniyle izleyiciler korku içinde.

Ada Masalı dizisinin heyecan dolu 22. bölümünden ilk fragman da yayınlandı. Haziran, Poyraz için “Senden iyi baba olur” ifadesini kullanıyor.

17 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00’da yeni bölümü izleyebilirsiniz.