Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’nın Boncuk’u mazi oldu, asıl siz Burcu Biricik’in yeni rolü Nalan’a bir bakın!

Kırmızı Oda’nın Boncuk’u mazi oldu, asıl siz Burcu Biricik’in yeni rolü Nalan’a bir bakın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırmızı Oda dizisinde Boncuk karakterine hayat veren Burcu Biricik, güçlü performansı ile dikkatleri çekmişti. Oyuncu ekran başında milyonları ağlattı. Boncuk’un hikayesi tv8 ekranından taştı ve sosyal medyayı da etkisi altına aldı.

Boncuk ile gönüllere hitap eden Burcu Biricik, şimdi de yeni dizisindeki yeni rolüne hazırlanıyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız isimli kitabıyla aynı ismi taşıyan dizi için hazırlıklar sürüyor.

Kanal D ekranında yayınlanacak olan diziyle ilgili son bilgiler de ortaya çıktı. İç hesaplaşmanın bolca yaşanacağı dizi, izleyicilere de farklı bir deneyim yaşatacak. Nalan karakteri de çok merak ediliyor. Tercihleri nedeniyle aşka farklı bir pencereden baktıracak olan Nalan karakterinde Burcu Biricik yeteneklerini sergileyecek.

Dizinin hayranları aşk noktasında kendilerine birçok soru soru da soracak. ‘Neden aşık oluruz?’, ‘Kime aşık oluruz?’ veya ‘Aşık olduğumuz kişilerde bizi çeken nedir?’ gibi sorular da sıklıkla tartışılacak.

OGM Pictures imzalı yeni dizinin; Doğduğun Ev Kaderindir, Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda gibi, Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayelerinden ve tecrübelerinden ekrana yansıtılan diziler gibi başarılı olması beklentisi yüksek.