Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda’nın Necdet’i Taha Baran Özbek yeni dizi müjdesi!

Kırmızı Oda’nın Necdet’i Taha Baran Özbek yeni dizi müjdesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2018 yılında Bizim Hikaye dizisine konuk oyuncu olarak katıldıktan sonra farklı projelerde tecrübe kazanan Taha Baran Özbek, yer aldığı 3 önemli dizi ile büyük çıkış yaptı.

Azize dizisinden sonra Kırmızı Oda’da Necdet olarak dikkat çeken genç oyuncu, en son Akrep isimli Star TV dizisinde etkili bir performans ortaya koydu. 1998 doğumlu oyuncu, 2018 yılından bu yana setlerde ve Kültür Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünde okumaya devam ediyor.

2022 yılının iddialı Fox TV dizisi Son Nefesime Kadar için anlaşma yapan Taha Baran Özberk, yeni yılda da hayranlarına yeni dizi müjdesi verdi. Nurgül Yeşilçay, Ertan Saban ve Emre Kınay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin genç isimleri de çok dikkat çekiyor.

Baran Bölükbaşı, Emre Bey, İpek Filiz Yazıcı gibi son yılların öne çıkan genç oyuncuları ile birlikte Taha Baran Özbek de dizide yeteneklerini sergileme fırsatı bulacak.

Polisiye bir dram hikayesi olan Son Nefesime Kadar’ın çekimleri gelecek hafta başlayacak. Fox TV’de Ocak ayında izleyici ile buluşması beklenen yeni diz oyuncu kadrosu ile göz dolduruyor.