Ana sayfa Dizi Haberleri Songül Öden yeniden televizyon dizilerine dönüş yaptı!

Songül Öden yeniden televizyon dizilerine dönüş yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1979 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelen ve şimdiye kadar rol aldığı yapımlarla Türkiye’nin gururu olan isimler arasına katılan Songül Öden, yeniden televizyon dizilerine dönüş yapıyor.

2019 yılında Bir Aile Hikayesi isimli Fox TV dizisinde rol alan oyuncu, son olarak Exxen isimli dijital platform için çekilen Şeref Bey isimli dizide, Neşe karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

Ünlü oyuncu, televizyon dizilerine verdiği arayı noktalayacak. Oğlum isimli yeni diziden teklif alan Songül Öden’in ekibe katıldığını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Dizinin Show TV’de 2022 yılında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda yer aldığı Oğlum etkili bir dram yapımı olacak. Ay Yapım imzasını taşıması nedeniyle de önemsenen Oğlum dizisi için oyuncu görüşmelerine devam ediliyor.

Canan Ergüder, Serhat Teoman, Nihal Yalçın ile daha önceden proje için anlaşma yapıldığı ortaya çıkmıştı. Songül Öden’in de kendisine gelen teklifi kabul ettiği ve dizinin kadrosunda yer alacağı belirtiliyor.

Dizide Cem isimli küçük çocuğun annesi Zeynep olarak izleyeceğimiz Songül Öden’in kariyeri başarılarla dolu.

2001 yılından bu yana setlerde yer alan ünlü oyuncu, Gümüş isimli dizinin dünya çapında ilgi görmesi ile büyük popülerlik elde etti. Umutsuz Ev Kadınları dizisindeki Yasemin rolüyle de hatırlanan oyuncu, önceki yıl ise tek kişilik gösterisi olan Lal Hayal ile sahnelere çıkmaya başlamıştı.

Birbirinden farklı karakterleri başarıyla sergileme ve onlara duygu katma noktasında Songül Öden farkını yeni dizi Oğlum’da da sergileyecektir.