Ana sayfa Kadın Haberleri Kısmetse Olur’dan veda mesajı geldi

Kısmetse Olur’dan veda mesajı geldi

tarafından ker_def

Kanal D’de 2 sezondur yayınlanan, Seda Akgül’ün sunduğu evlilik programı Kısmetse Olur bitti mi neden yok sorusu yanıt buldu. Yapımcısı açıkladı: Kısmetse Olur yayından kalktı.

OHAL kapsamında yayınlanan son KHK ile evlilik programlarının yasaklandığı şeklinde yorumlanmıştı. Kamuoyunda evlilik programları mı yoksa uydu kanallarındaki arkadaşlık hatları mı yasaklandı şeklinde bir kafa karışıklığı yaşansa da ilk somut yayından kalkma gerçekleşti.

Kanal D’de 2 sezondur yayınlanan, iki ayrı evde kız ve erkeklerin yaşadığı evlendirme programı Kısmetse Olur yayından kaldırıldı. Seda Akgül’ün sunduğu Kısmetse Olur’un yeni bölümü Kanal D’de Cumartesi akşamı da yayınlanmadı. Kısmetse Olur programının yapımcısı Haluk Şirin, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklamada bulundu.

Kısmetse Olur programının yapımcısı Haluk Şirin, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklamada bulunurken takipçilerinden de yorum geldi.

İşte o açıklama:
“İlk gunden bu yana verdiginiz tum desteklere cok cok tesekkur ederiz Kismetse Olur yeni yasal duzenleme nedeni ile bugun sona ermistir… Bir sure Iste benim stilim ile beraberiz, sonra eylemlerimiz hizlanarak devam edecek ? Kismetse Olur süresince istemeden her kimi kırdıysak affola Küfür edenlere de teşekkür edenlere de sonsuz sevgi ve saygılarımızla.Bye “
haluksirin2