Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya buluşması güzel ama, Özge Özpirinçci’ye yapılan da büyük ayıp!

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya buluşması güzel ama, Özge Özpirinçci’ye yapılan da büyük ayıp!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aile isimli yeni diziyle ilgili gelişmeler basına yansımaya devam ediyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde yer aldığı dizinin ön hazırlıkları devam ederken, oyuncu kadrosunun oluşturulma aşamasında önemli kararlan alındı.

Geçtiğimiz hafta Aile dizisinde rol alacağını açıklayan Kıvanç Tatlıtuğ, kendisine Özge Özpirinçci ile partner olacağı şeklindeki soru üzerine, kendisinin bununla bir ilgisi olmadığını söyleyerek partnerlik meselesine hiç girmemişti.

Özge Özpirinçci ise yine bir röportajında Aile dizisiyle ilgili konuşmuş ve “Rolü kabul ettim. Ortaya çıktığında konuşmak keyifli oluyor, ortaya çıktığında tekrar konuşuruz” diyerek hayranlarına mutlu bir haber vermişti.

Hakan Bonomo”nun senaryosunu yazdığı Aile dizisinde herkes Kıvanç Tatlıtuğ ile Özge Özpirinçci ikilisinin başrolde yer almasını beklerken, son anda karar değişikliği yapıldığı yönünde bilgiler geliyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya buluşması güzel ama, Özge Özpirinçci'ye yapılan da büyük ayıp! 7

Özpirinçci’nin yerine Serenay Sarıkaya’nın kadın başrol olacağı iddiasının basına yansıması sonrasında sosyal medyada ilginç bir durum oluştu. Kimi hayranlar Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ buluşmasının çok güzel olacağı yorumlarını yaptı. Kimileri ise bu durumun Özge Özpirinçci’ye yapılan büyük ayıp olarak nitelendirdi.

Yakamoz S-245 isimli Netflix dizisinde birlikte rol alan Kıvanç Tatlıtuğ ile Özge Özpirinçci’nin yeniden buluşması beklenirken, ortaya çıkan Seranay Sarıkaya iddiası kafaları fazlasıyla karıştırdı.

Bir süredir Bodrum’da yaşayan ve dizi için İstanbul’a döndüğünü geçtiğimiz günkü açıklamasında ifade eden Özge Özpirinçci’nin hikayede Devin isimli psikolog karakteri canlandırması beklenirken, işler tersine döndü. Oyuncunun da bu iptal kararından rahatsız olduğu yönünde iddialar da var.

Aile dizisi için büyük bir hazırlık yapıldı. Kıvanç Tatlıtuğ hayranları da büyük bir heyecanla bekliyor. Özge Özpirinçci yerine Serenay Sarıkaya’nın kadroya gelmesi de farklı bir heyecan yarattı ama, bu durum Özge Özpirinçci’ye yapım ekibinin ayıp yaptığı gerçeğini ortadan kaldırmıyor.