Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz’i herkes linç etmeye çaba harcarken, Hayal Köseoğlu farklı bir açıdan baktı!

Pınar Deniz’i herkes linç etmeye çaba harcarken, Hayal Köseoğlu farklı bir açıdan baktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Altın Kelebek ödül töreninde Pınar Deniz’in sözleri fazlasıyla abartılarak sunuldu ve bu durum sosyal medyada bir linç ortamının oluşmasına neden oldu. Pınar Deniz’in dünyayı kurtarmak için oyuncu olduğu şeklindeki açıklaması, fazla önemsenince ve bu konu biraz da ilgi çekince birçok kişi oyuncuyu eleştiren paylaşımlar yaptı.

Ancak Pınar Deniz’i savunan ve onun kendisini takip eden kitlesi bulunduğunu, onlar arasından bazı insanları etkileyebileceğini söyleyerek, destek verenler de vardı. Bu destek sunan isimler arasında Hayal Köseoğlu da bulunuyor.

Altın Kelebek Ödülleri’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ seçilen Pınar Deniz, kürsüde yaptığı konuşmada, dünyayı kurtarması gerektiğini düşünerek oyuncu olduğunu söyledi. İşte bu büyük sözler de sosyal medyada fazlasıyla ciddiye alınarak, oyuncuya yönelik link kampanyası başlatıldı.

Pınar Deniz'i herkes linç etmeye çaba harcarken, Hayal Köseoğlu farklı bir açıdan baktı! 7

Hayal Köseoğlu, meslektaşına destek vererek şu sözleri söyledi: “Platformu olan bir insan Pınar Deniz. Dünya kurtulmaz belki ama 1 milyon kişi arasında 10 tane genç kız kurtulsa kardır. Pınar Deniz gibi bir oyuncunun platformunu kullanarak iyi niyetli bir şey söylemesi bence kıymetli bir şey. Herkesi linç etmek için kapıda beklemeyi de yanlış buluyorum. Böyle olunca biz kendimizde çok fazla özgürlük çalıyoruz.”

Kendisini rahatsız eden şeylerle ilgili insanların seslerini çıkartmaları gerektiğini anlatan Hayal Köseoğlu, kendisinin sosyal medyada bu tür itiraz içerikle paylaşımlar yaptığını da sözlerine ekledi.