Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkay’nın Aile dizisi için müthiş bir kadro kuruluyor!

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkay’nın Aile dizisi için müthiş bir kadro kuruluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın yıllar sonra yeniden televizyon ekranına dönmesini sağlayacak olan Aile isimli yeni dizi için titiz bir çalışma programı uygulanıyor. Dizinin hikayesi kadar oyuncu kadrosu da çok dikkat çekecek.

Çarpışma dizisinden 4 yıl sonra Kıvanç Tatlıtuğ ekrana dönerken, Serenay Sarıkaya ise Medcezir’den tam 7 yıl sonra tekrar ekranda hayranlarının karşısına çıkacak. İki ünlü oyuncunun başrol için seçilmeleri de ilginç oldu. İlk önce Özge Özpirrinçci ile anlaşma yapılmış ama daha sonra Serenay Sarıkaya’ya rol verilerek, büyük bir değişiklik yapılmıştı. Bu değişiklik kararı da Özge Özpirinçci’ye büyük ayıp yapıldığı eleştirilerine konu olmuştu.

İki başrol oyuncusu şimdiden sosyal medyada hayranlar tarafından heyecanlı paylaşımlara konu ediliyor. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosuyla ilgili isimler bir bir ortaya çıktıkça da bu heyecan dalgası artarak devam ediyor.

Arka Sokaklar dizisindeki 15 yılın ardından geçen sezon Camdaki Kız dizisinde de rol alan Yüsra Geyik, bir kez daha yoğun bir televizyon projesini kabul etti. Bu sefer uyuşturucunun etkisinde kendini kaybetmiş bir genç kadını canlandıracak olan Yüsra Geyik, ablası rolündeki Serenay Sarıkaya ile de yakın çalışma fırsatı elde etmiş olacak.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkay'nın Aile dizisi için müthiş bir kadro kuruluyor! 8

Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Aile isimli dizide Devin isimli psikolog karakterini canlandıracak olan Serenay Sarıkaya’nın kardeşi olarak Yüsra Geyik de Yağmur’a hayat verecek. Bu iki kardeşin annesi Neşe rolünde ise usta oyuncu İpek Tenolcay’ı izleyeceksiniz.

Dizinin oyuncu kadrosu ile ilgili basında yer alan haberler de heyecanın yükselerek devam etmesine neden oluyor. Nejat İşler, Canan Ergüder, Levent Ülgen, Ushan Çakır gibi önemli isimler ile anlaşma aşamasında olunması Aile dizisi için çok etkili bir kadronun kurulmakta olduğunun mesajını veriyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkay'nın Aile dizisi için müthiş bir kadro kuruluyor! 9

Bu oyuncu kadrosu için en son gündeme gelen Nur Sürer de dikkatleri çekiyor. Camdaki Kız dizisinde Feride karakterini muhteşem bir performans ile ortaya koyan usta oyuncu, yakında bu diziden ayrılacak. Aile isimli diziden gelen teklife Nur Sürer’in yanıtı da merakla bekleniyor.

Tüm bu isimlere bakıldığı zaman Aslan ailesini anlatacak olan Show TV’nin yeni dizisinin çok başarılı bir çıkış yapması bekleniyor.