Ana sayfa Sosyal Medya İbrahim Çelikkol hayvan severliğiyle yine hayranlarının gönlünü fethetti

İbrahim Çelikkol hayvan severliğiyle yine hayranlarının gönlünü fethetti

tarafından sevda
İbrahim Çelikkol'un bilinmeyen yönleri

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Bir Zamanlar Çukurova isimli dizinin üçüncü sezonunda kadroya dahil olan ve dördüncü sezonda da yer alarak etkili performansını ortaya koyan İbrahim Çelikkol, ayrıca Kuş Uçuşu projesiyle de çok konuşuldu. Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol ikilisini 4 yıl aradan sonra yeniden bir araya getiren dizi, Siyah Beyaz Aşk isimli projeyi unutamayan dizi hayranları için de güzel bir sürpriz oldu.

Netflix platformunda büyük başarı kazanan Kuş Uçuşu isimli dijital dizinin başrollerinde İbrahim Çelikkol, Birce Akalay ile Miray Daner bulunuyor. Haziran ayında yayınlanan dizinin tüm dünyada büyük ses getirmesi, çok iyi izlenme oranları elde edilmesi uzun süre konuşulmuştu. Dizinin ikinci sezonunun çekimleri de yapıldı.

İbrahim Çelikkol, aynı zamanda doğa ve hayvan sevgisiyle de tanınıyor. Ali adında bir erkek çocuğu olan oyuncu son sosyal medya paylaşımında, oğluyla birlikte bir sokak köpeğini beslerken ki fotoğrafını instagram hesabında yayınladı.

İbrahim Çelikkol hayvan severliğiyle yine hayranlarının gönlünü fethetti 2

Daha önce bir dergiye verdiği röportajda, doğanın içinde olmaktan duyduğu mutluluğu  paylaşan oyuncu, hangi mesleği yaparsa yapsın tercih ettiği yaşam biçiminin farklı olmayacağının altını çizerek, doğa ve hayvanlarla iç içe bir hayat sürmekten çok memnun olduğunu vurgulamıştı. Fotoğraftan İbrahim Çelikkol’un doğa ve hayvan sevgisini oğluna da aşıladığı görülüyor.

En büyük tutkusunun oğlu Ali ve doğa olduğu anlaşılan İbrahim Çelikkol, öncelikle Ali’nin bir birey olduğunu unutmadan adım attığını ifade ettiği röportajda, kendisi için Ali’nin bir arkadaş ve umut olduğunu da sözlerine eklemişti.