Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in bu sezon 4. dizi finali netleşti, başrol oyuncusu vedasıyla duyurdu!

TRT1’in bu sezon 4. dizi finali netleşti, başrol oyuncusu vedasıyla duyurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında bu sezon üst üste final yapan diziler arasına bir yenisi daha ekleniyor. Kara Tahta, Seni Kalbime Sakladım ve Mükemmel Eşleşme isimli dizilerin birbiri ardına finallerinden sonra TRT1 ekranında yeni final haberleri de gelmeye devam ediyor.

Kanalın büyük önem verdiği ve daha önce Payitaht Abdülhamid projesinin de ekibinin yer aldığı Balkan Ninnisi isimli dizinin hikayesi 25. bölümde tamamlanıyor. Perşembe akşamları yayınlanan dizinin 23. bölümü 22 Aralık akşamı ekranda olacak.. Gelecek hafta ise diziye veda edilecek.

TRT1'in bu sezon 4. dizi finali netleşti, başrol oyuncusu vedasıyla duyurdu! 8

29 Aralık Perşembe akşamı 25. ve son bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak olan Balkan Ninnisi’nin çekimlerine yaz döneminde Makedonya’nın Üsküp şehrinde başlanmıştı. Başrolde yer alan Erdal Özyağcılar da 15 yıl aradan sonra yine aynı ülkede yine bir dizi için bulundu. Daha önce Elveda Rumeli isimli çok sevilen dizi için Makedonya’da çekimlerde yer alan Erdal Özyağcılar, aynı zamanda yönetmen Serdar Akar ve o dönem ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Erman Saban ile Balkan Ninnisi dizisiyle yeniden buluştu.

Farklı kültürlere sahip insanların bir arada yaşayabileceğini ve aralarında farklılıklar olsa da dostluk sergileyebileceğine örnek gösterilen Balkan Ninnisi dizisinin hikayesi ne yazık ki reytingler nedeniyle bitiyor.

Dizi ilk başladığı dönemde iyi performanslar sergilemiş olsa da gün değişikliği ve düşen reytingler ile birlikte ömrü de kısa oldu.

Dizinin başrolünde yer alan Erdal Özyağcılar, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda 25. bölümde final yapacaklarını doğruladı. Ünlü oyuncu, ”Balkan Ninnisi “ bitti. Balkan coğrafyasında, bizim de görevimiz bitti” diyerek hayranlarına çekimlerin tamamlandığı bilgisini iletti.

TRT1'in bu sezon 4. dizi finali netleşti, başrol oyuncusu vedasıyla duyurdu! 9

Türk, Makedon, Arnavut ve Boşnak vatandaşlar ile bir arada oldukları vurgusunu yapan Özyağcılar, “Birlikte yaşamanın erdemini, çeşitli kültürlerin birbirlerinin geleneklerine, dillerine, dinlerine saygı gösterme efendiliğini hem gördük hem de bunları bizleri izleyenlere anlatmaya çalıştık” diyerek de dizinin temel amacını bir kez daha ortaya koydu.

Dizi ekibinin birer kültür elçisi olduğunu da ifade eden usta oyuncu, tüm ekip arkadaşlarına ve yayıncı TRT’ye teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Erdal Özyağcılar’ın şu sözleri de anlamlıydı: “Balkan Ninnisi’sinde karakterlere hayat veren, gerçekten büyük özveri ile çalışan oyuncu arkadaşlarıma çok ama çok teşekkür ederim… Başka öykülerle, ekran da tekrar buluşana kadar Allahaısmarladık.”

Balkan Ninnisi dizisi dışında Kasaba Doktoru’nun da 32. bölümüyle birlikte TRT1 ekranına veda etmesi bekleniyor.

Böylelikle 2022 yılının son günlerinde TRT1’in hangi yapımlardan vazgeçtiği de netleşmiş oldu.