Ana sayfa Dizi Haberleri Taş Kağıt Makas dizisiyle ekrana dönen Yüsra Geyik, yoğun çalışmadan şikayetçi değil!

Taş Kağıt Makas dizisiyle ekrana dönen Yüsra Geyik, yoğun çalışmadan şikayetçi değil!

tarafından ker_def

Taş Kağıt Makas isimli dizide Rüya karakterini canlandıran Yüsra Geyik, 15 sezon yer aldığı Arka Sokaklar dizisindeki Zeliş karakteri ile tanınan bir isimdi.

Arka Sokaklar projesinin ardından birbirinden çok farklı dizilerde roller canlandıran ve oyunculuk gelişimini etkili bir şekilde sürdüren Yüsra Geyik, son dönemde de Taş Kağıt Makas dizisi ile Kanal D ekranında yer alıyor.

Arka Sokaklar projesinin ardından Camdaki Kız, Bozkır, Aile gibi dizi projelerinde izlediğimiz oyuncu, bu sezon Taş Kağıt Makas isimli yeni dizide de dikkat çeken bir performans ortaya koydu.

Aile dizisinin hemen ardından yeni bir projeye başlamasının tesadüf olduğunu ifade eden Yüsra Geyik, “Öyle oldu, bazen durursun ve beklersin çok uzun süre. Bu sefer böyle kısmet oldu ve iyi oldu” açıklamasında bulundu.

Yüsra Geyik, her hafta 140 sayfa olarak gelen senaryoyu çekmenin kolay olmadığını da ifade etti. Oyuncu, “140 sayfa senaryo ama artık her iş böyle. Televizyona iş yapıyorsan neredeyse bu şartları kabul edip, öyle çalışmaya başlaman gerekiyor. İşimi severek yapıyorum, çalışmaktan mutluyum” ifadesinde bulundu.