Ana sayfa Sinema Settar Tanrıöğen yeni bir proje için anlaşma yaptı!

Settar Tanrıöğen yeni bir proje için anlaşma yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Karakter yaratma konusunda usta isimler arasında gösterilen Settar Tanrıöğen, hem dizilerin hem de sinema filmlerinin vazgeçilmez isimlerinden birisi konumunda.

Pandemi sürecinde bir süre setlerde görünmeyen oyuncu en son Netfllix’te yayınlanan Bir Başkadır isimli dizi projesinde rol almıştı… Televizyon ekranında ise 2019 yılında yayınlanan Kuzgun isimli dizide izlediğimiz oyuncu, iki yıldır da televizyon dizilerinden uzakta bulunuyor.

Bugüne kadar rol aldığı sinema filmleriyle de akılda kalan oyuncu için yeni bir anlaşma gündemde… Aşkın Bayramı isimli yeni bir sinema filmi hazırlıkları yapan Özcan Alper, Eylül ayında başlayacak çekimler için yoğun tempoda çalışıyor.

Filmin başrollerinde yer alacak isimlerden birisinin Kıvanç Tatlıtuğ olacağı ortaya çıkmıştı. Şimdi de Settar Tanrıöğen’in de filmde yer alacağı gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisiyle netleşti.

Bugüne kadar hem tiyatro hem sinema hem de dizi dünyasında birçok rolde yer alan Settar Tanrıöğen, Aşkın Bayramı filmiyle yeniden setlere dönüş yapıyor.