Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ’un 2023 yılına damga vurması beklenen yeni dizisini izlemek için birçok neden var!

Kıvanç Tatlıtuğ’un 2023 yılına damga vurması beklenen yeni dizisini izlemek için birçok neden var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV, ekranlarında izleyicilerle 2023 yılının başlarında buluşması beklenen Aile isimli dizi için titiz bir hazırlık süreci yürütüldü. Yeni yılın ilk günlerinde de sete çıkan ekip çalışmalara başladı.

Alie dizisinin Şubat ayı içinde izleyicilerle buluşması bekleniyor. Kıvanç Tatlıtuğ hayranları büyük bir heyecan içinde ve bir çiftlikte yaşayan Soykan ailesinin hikayesi çok merak ediliyor. Hakan Bonomo gibi farklı hikayeler oluşturma konusunda etkili bir senaristin elinden çıkması da Aile dizisine olan ilgiyi daha da artırabilecek bir unsur olarak öne çıkıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’un Çarpışma isimli diziden yıllar sonra yeniden televizyon ekranına dönmek için çok istekli olması da hayranlarını memnun etmişti. Oyuncu, daha önce Kral Kaybederse isimli dizi projesi için anlaştı ama senaryo sorunları nedeniyle Ay Yapım imzasını taşıyan Aile dizisinde karar kıldı.

Kıvanç Tatlıtuğ'un 2023 yılına damga vurması beklenen yeni dizisini izlemek için birçok neden var! 17

Serenay Sarıkaya’nın da Medcezir dizisinden yıllar sonra yeniden televizyon ekranına dönecek olması nedeniyle hayranları tarafından büyük bir heyecan yaşandığını söylemek lazım. Peki Aile dizisini izlemek için sadece bu nedenler mi var? Dizinin oyuncu kadrosuna bakıldığı zaman çok derinlikli bir hikaye olduğunu ve çok geniş bir karakter yapılanması ile oluşturulan birbiri içine geçmiş hikayelerin izleyicilerin seyir zevkini çok yükselteceği düşünülüyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Camdaki Kız’dan ayrılan Nur Sürer gibi usta bir isim var. Ayrıca Nejat İşler de uzun bir aradan sonra yeniden televizyon ekranına dönüş yapacak. Baba dizisinin finalinden sonra yüksek enerjisiyle göz dolduran Levent Ülgen’i de yine Aile dizisinde izleyebileceksiniz.

Canan Ergüder’in de geçen sezon Oğlum dizisindeki etkileyici çıkışının ardından 2023 yılında da yeniden setlere dönmesi sevindirici bir gelişme oldu. Arka Sokaklar ile parlayan ve Camdaki Kız deneyimi de yaşayan Yüsra Geyik de herkesi şaşırtacak bir rolle ekranda olacak.

Kıvanç Tatlıtuğ'un 2023 yılına damga vurması beklenen yeni dizisini izlemek için birçok neden var! 18

Bu isimlerin yanı sıra; Emel Göksu, İpek Çiçek, Umutcan Ütebay, Ushan Çakır, İpek Tenolcay, Mert Denizmen ile Ege Yordamlı da Aile dizisinin kadrosunda yer alıyor.

İsimlere tek tek bakıldığı zaman çok etkileyici bir oyuncu kadrosunun oluşturulduğunu ve bu ekibin 2023 yılına damga vurabilecek nitelikte olduğunu söyleyebiliriz.

Aile dizisi için hikaye ve oyuncu kadrosu kadar karakterlerin de fazlasıyla öne çıkması bekleniyor. Bu kadar iddialı ismin yan rollerde yer almayı kabul etmiş olması, karakterleri çok beğendikleri anlamına da geliyor.