Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ’un Aile dizisi başlamadan başrol kadın oyuncu konusu öne geçti!

Kıvanç Tatlıtuğ’un Aile dizisi başlamadan başrol kadın oyuncu konusu öne geçti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlara en son Çarpışma dizisiyle gelmişti Kıvanç Tatlıtuğ. Oynadığı her yapımda bir adım daha öne çıkan, performansı ile takdir toplayan, her karaktere kattıklarıyla ayrıca övgüler alan bir isim olarak dikkatleri çekiyor oyuncu. Yaz boyunca Netflix için çekilen Yakamoz S-245 dizisiyle anılmıştı. 2019’dan beri 3 yıl sonra ekrana Aile dizisiyle dönecek olması da oyuncuyu son günlerde gündeme getirdi.

Aşıklar Bayramı isimli filminin de Netflix’te gösterilmesiyle birlikte Kıvanç Tatlıtuğ, bu yazın konuşulan isimleri arasında yer almaya devam etmişti. Ayrıca oğlu Kurt Efe’nin doğumu ile birlikte magazinde de sık sık yer aldı oyuncu.

Şu sıralar bir başka heyecanla başlamaya hazırlandığı Aile dizisini izleyicisi, hayranları büyük bir merakla bekliyor. Fakat dizi başlamadan yaşanan kadın oyuncu karmaşası, herkesi çok şaşırtan bazı gelişmelerle konuşulmakta! Yakamoz S-245 dizisinde partner olduğu Özge Özpirinçci ile başrolde yer alacağı biliniyordu oyuncunun. Yeni işi için Bodrum’dan İstanbul’a gelmişti Özpirinçci. Üstelik kızı Mercan’ı dünyaya getirdikten sonra uzun zaman dizilerde olmayacağını düşünen hayranlarına da güzel bir müjde vermişti!

Kıvanç Tatlıtuğ'un Aile dizisi başlamadan başrol kadın oyuncu konusu öne geçti! 8

Ekranda en son Kadın dizisiyle yer almıştı Özpirinçci. Bu dizideki Bahar rolü ile mesleğinde çok özel bir yere sahip olan Fox TV’nin dizisiyle izleyiciden de büyük takdir gördü oyuncu. Herkesin övgü dolu yorumlarını alan Kadın dizisinden sonra iki yıldır ekranda yoktu. Bu nedenle de merakla bekleniyordu Aile dizisi.

Kıvanç Tatlıtuğ’a dizide Özge Özpirinçci ile partner olacağı konusu sorulmuştu. Oyuncu, kendisinin bununla bir ilgisi olmadığını söylemişti. Ardından Özge Özpirinçci’ye de Aile dizisi sorulmuştu. Özpirinçci diziyle ilgili olarak “Rolü kabul ettim. Ortaya çıktığında konuşmak keyifli oluyor, ortaya çıktığında tekrar konuşuruz” demişti. Bu açıklamanın ardından Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci partnerliğinde Aile dizisinin başrolleri de ortaya çıkmıştı.

Senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı dizinin son derece iddialı bir yapım olacağı zaten biliniyor. İki başarılı ismin ekranda birlikte oynayacak olması da ayrıca heyecan yaşattı. Ancak kısa bir süre önce dizinin başrol kadın oyuncusunun Serenay Sarıkaya olacağı şeklinde duyumlar ortaya çıkınca, herkesi şaşırtan bir süreç gelişmeye başladı!

Kıvanç Tatlıtuğ'un Aile dizisi başlamadan başrol kadın oyuncu konusu öne geçti! 9

Özpirinçci’nin yerine Serenay Sarıkaya’nın oynayacağı konusu, sosyal medyada bir anda tartışma konusu oldu! Bu duruma üzülenler ve sevinenler ya da yaşanan bu karmaşa nedeniyle kafası karışanlar pek çok yorum yapmaya başladı. Özellikle pek çok izleyicinin Özge Özpirinçci’nin rolü kabul ettiği sözlerinden sonra kendisine çok büyük bir ayıp yapıldığı görüşleri dikkat çekiyor!

Oyuncu değişikliğine gidilmesinin nedeni ayrıca merak konusu! Özge Özpirinçci’nin önce kabul edip sonra bir sebeple vazgeçmesi ve Serenay Sarıkaya’ya teklif götürülmüş olması da bir ihtimal. Ancak Özpirinçci’nin yapım tarafından ‘vazgeçtik’ denilerek projeye daha başlamadan ilişiğinin kesilmiş olma ihtimali, sosyal medyada eleştiri alan bir durum!

Henüz başlamadan başrol kadın oyuncu konusunda yaşanan bu kafa karışıklığı, Aile dizisi adına izleyenleri sosyal medyada ikiye bölmüş durumda! Kimi izleyiciler Özge Özpirinçci’ye yapılanı ‘ayıp’ olarak niteleyip, Kıvanç Tatlıtuğ ile çok iyi bir ekran uyumu olacağı, yazık olduğu yönünde paylaşımlar yapsa da bazıları da Serenay Sarıkaya’nın Tatlıtuğ ile partnerliğinin daha heyecanlı olacağı görüşünde.

Dizide kadın başrol oyuncusunun Devin isimli bir psikoloğu oynayacağı biliniyor. Bu karaktere en çok Özge Özpirinçci’nin yakışacağı görüşünde bir kısım izleyici. Yaşanan bu değişikliğin sebebi ortaya çıkar mı bilinmez ama izleyicinin bu konudaki merakı da sosyal medyaya yansıyor…