Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bir Küçük Gün Işığı dizisinin Dila’sı Tuğçe Açıkgöz’ü bir de sahnede izleyin!

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin Dila’sı Tuğçe Açıkgöz’ü bir de sahnede izleyin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Küçük Gün Işığı isimli atv dizisinde Dila karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Tuğçe Açıkgöz, uzun yıllardır tiyatro oyunlarıyla da sahnelerde yer alan isimlerden birisi. Tiyatro sahnesinde kendisini çok rahat hissettiğinden bahseden oyuncu, hayranlarını da tiyatro sahnesine beklediğini söyledi.

Bir Küçük Gün Işığı isimli dram dizisi pazartesi akşamları büyük ilgi görüyor ve çok iyi reytingler almayı sürdürüyor. Bu reyting sonuçları da izleyicinin beğenisini göstermesi bakımından çok önemli. Tiyatro sahnesinde ise oyun sırasında oyuncular izleyicilerin tepkisini hemen orada görebiliyor.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin Dila'sı Tuğçe Açıkgöz'ü bir de sahnede izleyin! 8

Tiyatro ile dizi heyecanlarının birbirinden çok farklı olduğunu anlatan Tuğçe Açıkgöz, “İkisinin de heyecanı çok başka. İkisinde de var olmayı çok seviyorum. Ama tiyatro o kadar farklı ki, anlık reaksiyon, her seyirci başka oluyor. O seyircinin nabzını yakalıyorsun, bazen ona göre şekilleniyorsun. Onun heyecanı ve aynı frekansta olmak çok başka” diye konuştu.

Tiyatro oyunu sırasında replik unutma oyuncuların başına sıklıkla gelen bir durum. Tuğçe Açıkgöz de bunu çok yaşadığını söyledi. Oyuncu, sahnede partnerinin kendisini çok güldürdüğü de olduğunu ve bu tür durumlarda sahnede eğlenceli anlar yaşandığını da ifade etti.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin Dila'sı Tuğçe Açıkgöz'ü bir de sahnede izleyin! 9

Tiyatroda ekibin ve kulisin öneminden bahseden Tuğçe Açıkgöz, birbirlerinin gözlerinin içine bakarak oynadıklarını ve bu durumun izleyicilerin de ilgisinin yüksek olmasına katkı sağladığını sözlerine ekledi.