Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ’un heyecanla beklenen Aile dizisinin oyuncu kadrosunun güç büyük bir mesaj veriyor!

Kıvanç Tatlıtuğ’un heyecanla beklenen Aile dizisinin oyuncu kadrosunun güç büyük bir mesaj veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kıvanç Tatlıtuğ’un hayranları uzun bir süredir yeni dizisini heyecanla bekliyor. Oyuncunun sevenleri, Netflix’te yayınlanan Yakamoz S-245 isimli projeden çok etkilenmişti. 4 yıl aradan sonra yeniden televizyon dizilerine dönüş kararı alan oyuncu, bu adımıyla da hayranlarını çok memnun etti.

Kral Kaybederse isimli dizi için uzun süre senaryonun oluşmasını bekleyen oyuncu, sorunlar çıkınca bu projeyi bıraktı ve Aile isimli etkileyici yeni projeyi kabul etti. Serenay Sarıkaya ile başrolde buluşacak olan Kıvanç Tatlıtuğ’un rol arkadaşları da çok etkili isimlerden oluşturuldu.

Dizinin oyuncu kadrosunun gücü, hikayenin de ne kadar etkili olacağını anlatıyor. Eğer bir dizide yan rollerde çok önemli isimler bulunuyor ise, bu hikayenin çok geniş ve karakterlerin derinlikli olduğunu anlatır. Çünkü birçok oyuncu canlandıracağı rolün derinliğine bakarak rolleri kabul ediyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’un rol arkadaşları da yine çok etkili isimlerden oluşturuldu. Geniş bir ailenin hikayesi olarak izleyicilerin karşısına çıkacak olan yeni dizideki oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor: “Nur Sürer, Nejat İşler, Levent Ülgen, Emel Göksu, Canan Ergüder, Yüsra Geyik, İpek Çiçek, Uumtcan Ütebay, Ushan Çakır, İpek Tenolcay, Mert Denizmen, Esma Yeşim Gül.”

Kıvanç Tatlıtuğ'un heyecanla beklenen Aile dizisinin oyuncu kadrosunun güç büyük bir mesaj veriyor! 7

Aile dizisinin yan rollerinde yer alacak olan bu isimlerin çok etkili hikayelerle geleceği anlaşılıyor. Böyle önemli isimlerin bir araya toplanmış olması bile Show TV’nin yeni dizisinin 2023 yılına damga vurabilecek kadar etkili olabileceğine işaret ediyor.

İşte Kıvanç Tatlıtuğ hayranları dizideki gelişmeler bir bir ortaya çıktıkça bu projeyi daha da heyecanla bekliyor ve beklentiler de artıyor.

2023 yılının ilk günlerinde ekibin sete çıkması beklenirken, Aile dizisinin Şubat ayında izleyicilerle buluşması planlanıyor.