Ana sayfa Sosyal Medya Özge Gürel, evde kocası Serkan Çayoğlu’nun mutfağa girmesinden rahatsız! Peki neden?

Özge Gürel, evde kocası Serkan Çayoğlu’nun mutfağa girmesinden rahatsız! Peki neden?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özgü Gürel, şu sıralarda Sipahi isimli Show TV dizisinde Canan karakterini canlandırıyor. Terörle mücadele biriminde komiser olan Canan karakteri için silah eğitimi alan oyuncu, ilk kez aksiyon dolu sahneleri olan bir projede bulunuyor. Bu nedenle de aksiyon sahnelerinin hem kendisi hem de partnerleri açısından sorun oluşturduğunu anlatan Özgü Gürel, bu tür sahnelerde kendisinden kaynaklanacak bir kazadan çekiniyor.

Özge Gürel, uzun süre aşk yaşadıktan sonra yaz döneminde evlendi kocası Serkan Çayoğlu ile de çok güzel bir hayata sahip. Oyuncu evde mutfağa girip yemek yapmayı da çok seviyor. Kendisini geleneksel yemekler yapma konusunda sınırlayan ve farklı deneyimler yaşamayı da pek istemeyen oyuncu, kocası Serkan Çayoğlu’nun ise tam tersi olduğunu ifade etti.

Özge Gürel, bu anlayış farklılığı nedeniyle de kocasının mutfakta kendi istediği tarzda yemek yapmasını pek istemiyor. Geleneksel takılmak isteyen ama kocasına da bir rol vermek için ona domates soydurduğunu anlatan Özge Gürel, evdeki hallerini şu sözlerle anlattı:

“Mutfakta ben çok kuralcıyım. Orası sanki otel mutfağıymış gibi davranıyor. ‘Sen domates soy’ diyerek onu da işe dahil ediyormuş gibi davranıyorum, aslında etmiyorum. Çünkü, garip karışımlar yapmak istiyor. Ben daha çok geleneksel bir mutfağa sahibim. O daha farklı, bireysel çalışmak istiyor.”

Özge Gürel, evde kocası Serkan Çayoğlu'nun mutfağa girmesinden rahatsız! Peki neden? 7

Yaprak sarması, kuru dolma ve böreğin en iyi yaptığı yemekler olduğunu anlatan Özge Gürel’e dizideki partneri Kaan Yıldırım, sete dolma sarması getirmesi isteğinde bulundu.

Özge Gürel de, “Sete sarma bir de çikolatalı kurabiye getireceğim. Bütün setlerde herkes yemeklerimi yemiştir. Yapıp sete getiririm” dedi.