Ana sayfa Sosyal Medya Kız babası olmaya hazırlanan Kenan İmirzalıoğlu duygusallaştı!

Kız babası olmaya hazırlanan Kenan İmirzalıoğlu duygusallaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sinem Kobal 5 aylık hamile… Kenan İmirzalıoğlu, baba olmaya hazırlanıyor.Çiftin bir kızı olacak. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını sunan ünlü oyuncu, duygularını ilk kez bu kadar net bir şekilde anlattı.

Dizi TV programına konuşan Kenan İmirzalıoğlu, “Süreç heyecanlı geçiyor. Mümkün olduğu kadar annemizin keyfini yerine getirmeye çalışıyoruz. Az da kaldı, yarısı gitti. Çoğu gitti, azı kaldı. Bakalım, Allah’tan inşallah, sağlıklı, sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin” diye konuştu.

“Nasıl bir kız babası olacaksınız?” diye konuşan Kenan İmirzalıoğlu, şunları söyledi: “Onu olunca göreceğiz. Ama kız açıkçası, ben kız evladını çok istiyordum. O yüzden de iş burada biraz Sinem’e düşüyor. Çünkü ben kızım ne istiyorsa yerine getireceğim. Terbiye ve ayar verme kısmı herhalde Sinem’e kalacak. Bilmiyorum, büyük bir heyecanla bekliyoruz. Çok özel bir şey olacak.”

Ünlü oyuncunun kızının her söylediğini yerine getirmesi ve terbiye kısmını eşine bırakması oldukça dikkat çekici. Kenan İmirzalıoğlu, bu noktada önemli sorumluluğu eşine yüklemiş olacak.

Videodan röportajı izleyebilirsiniz…