Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi çok usta bir oyuncuyu setlere döndürmeye ikna edemedi!

Kızılcık Şerbeti dizisi çok usta bir oyuncuyu setlere döndürmeye ikna edemedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisi bu sezonun en beğenilen dizilerinden birisi oldu ve geniş bir hayran kitlesinden destek buldu. Yurt dışındaki Türk dizisi hayranlarını da kendisine çeken proje, birçok önemli oyuncuyu da bir araya getirdi. 29. bölümü ile birlikte sezon finali yapan ve ikinci sezonda da güçlü bir hikaye ile yeniden iyi reytingler almaya aday gözüken Kızılcık Şerbeti dizisi, 5 yıldır iyi bir proje bekleyen usta bir oyuncuyu ikna etmeye yetmemiş.

1962 yılında sinema filmleri ile oyunculuk kariyerine başlayan Nebahat Çehre, uzun yıllar süren kariyerine çok sayıda proje sığdırdı. 1944 yılında Samsun’da dünyaya gelen oyuncu, en son 2018 yılında Yuvamdaki Düşman isimli dizide rol almıştı. Menajerimi Ara projesine de konuk olan oyuncu, 5 yıldır setlerden uzakta bulunuyor.

Aşk-ı Memnu dizisindeki Firdevs karakteri ile unutulmazlar arasına katılan oyuncu, Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Ayşe Hafsa Sultan karakteri ile de dizi hayranlarının aklında yer edindi.

Nebahat Çehre, Haziran Gecesi ve Kara Para Aşk dizileriyle de dikkatleri üzerine çekmişti. Mesleğe yeni başlayan gençlerin gelişimini ve performanslarını çok beğendiğini söyleyen ünlü oyuncu, sinema ve diziler konusunda da şimdiki oyuncular için şartların çok iyi olduğunu söyledi.

Kızılcık Şerbeti dizisi çok usta bir oyuncuyu setlere döndürmeye ikna edemedi! 7

Nebahat Çehre, kendisinin çok kötü şartlarda çalıştığını ve bugün her şeyin bambaşka olduğunu ifade etti. Bıraktığı şeyin altında bir projede yer almak istemediğini, özel ve güçlü roller beklediğini anlatan oyuncu, Kızılcık Şerbeti dizisinden teklif aldığı itirafıyla da dikkat çekti. Usta oyuncu, dizinin beğenileceğini bilmiş olmasına rağmen karakterin kendisine uymadığını düşündüğü için kabul etmemiş. Yani böyle iddialı bir dizi bile Nebahat Çehre’yi yeniden setlere çekmeye yeterli olmamış.

Nebahat Çehre, “Genelde tüm dizileri izliyorum, çünkü bana faydalı oluyor. Kızılcık Şerbeti’nde rol teklifi bana da gelmişti. Faruk (Turgut) bey ile kardeş gibiyiz. Dizinin çok iyi iş yapacağını biliyordum. Ama o karaktere ben uygun değildim” diye konuştu.

Usta oyuncunun bahsettiği rol, Aliye Uzunatağan’ın canlandırdığı Sönmez karakteriydi. Ancak bu role uygun olmadığını düşündüğü için teklifi kabul etmeyen Nebahat Çehre, “Orada olmazdı o. O diziye uymadım. Yoksa istedim, hikaye güzel ve iş yapacağını, sevileceğini biliyordum” dedi.

Setlerde yapımcıların dinlendirerek çalıştırmaya çaba harcadığını ama kendisinin o ortamda çok atik hissettiğini anlatan Nebahat Çehre, hala set enerjisini yaşayabildiğini anlattı.

2023 yılında 5 farklı projeden teklif aldığını ama bazı konuların uymadığını, beklentilerinin karşılanamadığını anlatan Nebahat Çehre, iyi bir şey olursa yeniden setlere dönmeyi düşünüyor.