Ana sayfa Sosyal Medya Hafsanur Sancaktutan için Kerem Bürsin yeni bir fırsatın kapısını açacak!

Hafsanur Sancaktutan için Kerem Bürsin yeni bir fırsatın kapısını açacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan için Ya Çok Severse dizisi önemli bir sürecin başlangıcı olacak. Bugüne kadar hep dram yapımlarında izlediğimiz oyuncu, ilk kez romantik komedi yapımıyla hayranlarının karşısına çıkacak. Kerem Bürsin ile partner olması da oyuncunun fazlasıyla gündeme gelmesini ve yurt dışında şimdiye kadar ulaşamadığı büyük bir kitleye ulaşmasını sağlayacak.

Dünyayla Benim Aramda isimli Disney + dizisiyle birlikte hayran kitlesini yurt dışında artıran Hafsanur Sancaktutan adına, Ya Çok Severse dizisi yabancı hayranlara kendisini daha güçlü bir şekilde gösterme fırsatı sunacak.

Kerem Bürsin’in yurt dışındaki takipçilerinin büyük bir özlemle bu diziyi beklediği düşünülür ise, Hafsanur Sancaktutan da kadın başrol oyuncusu olarak gündemden düşmeyecektir.

Hafsanur Sancaktutan için Kerem Bürsin yeni bir fırsatın kapısını açacak! 8

Sancaktutan, yeni dizisi için bir hayli heyecanlı. Oyuncu, “Sete başladık, gayet keyifli geçiyor. Az kaldı. Yakın zamanda yayına girmiş olacağız” diye konuştu.

Kerem Bürsin ile partnerlik uyumu da çok merak edilen Sancaktutan, sette gayet iyi anlaştıklarından bahsetti. Oyuncu, “Kerem ile iyi anlaşıyoruz. Bence enerji sette de hissediliyor ve güzel geçiyor” şeklinde konuştu.

Tatil yapma fırsatı bulamayan Hafsanur Sancaktutan, set aralarında kısa süreli tatiller yaparak yaz dönemini değerlendirebileceğini ifade etti.

Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan’ın enerjisinin sette hissedilmeye başlanması önemli bir detay. İkilinin uyumunun yanı sıra ortaya çıkacak onar sinerji Ya Çok Severse isimli dizinin de parlamasına olanak sağlayacaktır.

Hafsanur Sancaktutan için Kerem Bürsin yeni bir fırsatın kapısını açacak! 9

Hafsanur Sancaktutan da kadın başrol olarak dizinin yayına başlaması ile birlikte hem ülkemizde hem de yurt dışındaki dizi hayranları arasında çok konuşulacak isimlerden birisi olacak.