Ana sayfa Dizi Haberleri Çöp Adam dizisine devam kararına en çok sevinenlerden birisi de Sedef Avcı oldu!

Çöp Adam dizisine devam kararına en çok sevinenlerden birisi de Sedef Avcı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çöp Adam dizisi, 2022 – 2023 sezonunun en farklı yapımlarından birisi oldu. Dizinin hikayesi kadar oyuncuların projeye çok güçlü bir şekilde sahip çıkması da başarıda önemli bir rol oynadı. Özellikle başrolde yer alan Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu’nun enerjisinin tutması, partnerlik performanslarının beğenilmesi de Çöp Adam dizisinin başarıya ulaşmasında etkiliydi.

Dizinin hikayesi ikinci sezonda da devam edecek ve izleyiciler için yepyeni olayların yaşanması bekleniyor. 2-3 ay sürecek olan yaz arasında Çöp Adam dizisi hayranları, yeni dönemde neler olabileceğini merak ederek Eylül’ü bekleyecek. Ekibin de Ağustos ayının sonlarında bir araya gelerek ikinci sezon için hazırlıklara başlaması bekleniyor.

Çöp Adam dizisinde Berrin karakterini canlandıran Sedef Avcı da uzun bir aradan sonra yeniden hayranlarının karşısına çıktı ve ortaya çıkan sonuçtan da çok memnun.

Engin Altan Düzyatan ile partnerliği başarılı bulunan Sedef Avcı, hikayede canlandırdığı karakter üzerinden de sosyal medyada sezon boyunca izleyicilerden büyük destek gören bir isim oldu.

Oyuncu, adına da Çöp Adam dizisinin ikinci sezonda da devam edecek olması, ekibe olan sevgisi de düşünüldüğü zaman çok iyi bir karar olmuş.

Çöp Adam dizisine devam kararına en çok sevinenlerden birisi de Sedef Avcı oldu! 7

25 bölümün ardından yorgunluklarını yemekte bir araya gelerek atmaya çalışan Çöp Adam dizisinin ekibi, yaz arası için dağıldı. Sedef Avcı ise yaptığı açıklamada yeniden bir araya gelecek olmalarının mutluluğunu şu sözlerle paylaştı:

“Çok güzel bir sezon geçti. Ekibimiz ile eğlendik, şimdi de tatile giriyoruz. Sezona devam edeceğiz. İnşallah yeniden birlikte olacağız. Çok keyifliydi, çok keyifli bir ekibimiz vardı. Ben çok mutluyum proje devam ettiği için. Ekip olarak mutlu olduğumuz için bizim için önemli olan şeylerden birisi de bu” şeklinde konuştu.

Mütevazi bir hayatı bulunan Sedef Avcı, uzun yıllardır kocası Kıvanç Kasabalı ve Can isimli oğluyla mutlu bir hayat yaşıyor.