Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi kadına şiddet noktasından erkeğe güven olmaz noktasına savruluyor!

Kızılcık Şerbeti dizisi kadına şiddet noktasından erkeğe güven olmaz noktasına savruluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk başladığı günlerde Kızılcık Şerbeti dizisi için yapılan toplumsal birlikteliği sağlayacağı ve güzel mesajlar vereceği yönündeki beklentiler adım adım değişti. Dizinin naif başlayan hikayesi, özellikle Nursema karakteri üzerinden ortaya konulan kadına şiddet emareleri üzerinden sertleşti. Tabii ki senaristler bu konu çok iyi reyting getirince de dizideki yön tamamen değişti.

Muhafazakar ve seküler ailelerin birbirlerinden farklı olsalar bile, aslında aynı değerleri taşıdıkları ve birbirlerine çok benzedikleri fikrini yayma amacıyla başlayan Kızılcık Şerbeti dizisi, şimdi de “erkeğe güven olmaz” fikrinin üzerinden ilerlemeye başlayacak.

Özellikle de hamile karısı Doğa’yı aldatan Fatih karakterinin yaptıkları, günümüz dünyasının bir yansıması aslında. Ancak dizinin senaristleri özellikle Nursema karakteri üzerinden muhafazakar ailelerdeki kızların baskı gördüğü gerçeğini ortaya dökünce, reytingler de patlama yapmıştı.

Şimdi de Kızılcık Şerbeti dizisinde “bir kez aldatan bir daha yapar” sözünü haklı çıkartan, ayrıca erkeklere güven olmayacağı genel kabulünü de pekiştiren sahneler göreceksiniz.

Doğukan Güngör’ün canlandırdığı Fatih karakteri üzerinden verilecek olan bu erkeklere güven olmayacağı düşüncesi, birçok gerçek örnek ile doğrulanmış olsa da, tüm erkekleri bu kategoriye koyma tavrı da her zaman tepki çekmiştir.

Kızılcık Şerbeti dizisinde önce baskı gören ve kendi hayatlarını yaşayamayan kadınlar üzerinden elde edilen büyük reytingler bakalım erkeklere güven olmayacağı düşüncesi üzerinden de devam edecek mi?

Kızılcık Şerbeti dizisi 27. bölümü ile 26 Mayıs Cuma akşamı izleyicilerle buluşacak ve Fatih ile Doğa arasında yaşanacaklar izleyicileri de çok şaşırtacak.