Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat dizisiyle bir ilke imza atan Zeynep Tuğçe Bayat, İspanya’da da yeni bir proje buldu!

Teşkilat dizisiyle bir ilke imza atan Zeynep Tuğçe Bayat, İspanya’da da yeni bir proje buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları TRT1 ekranında yayınlanmakta olan Teşkilat dizisine, üçüncü sezonda katılan isimlerden birisi de Zeynep Tuğçe Bayat oldu. Deniz Baysal ile Murat Yıldırım ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin aksiyon dolu hikayesi yine milyonlarca izleyiciyi kendisine çekiyor.

1990 yılında Mersin’de dünyaya gelen Teşkilat dizisinde Siyah İnci isimli karakteri canlandıran Zeynep Tuğçe Bayat, kısa sürede ekibe uyum sağlayabildi. Geçen yıl Baba isimli dizide Şahika karakteri ile çok beğenilen oyuncu, şimdi ise aksiyon dolu sahnelerle ekran karşısında yer alıyor.

Sosyal medyada bazı kullanıcıların ünlüler ne yapsa eleştirme durumunda olmalarından rahatsızlık duyduğunu anlatan oyuncu, “Ben herkese saygı duyuyorum. Kim nasıl istiyorsa öyle yapsın. Herkesin sürekli ne yapsa eleştirmelerine saygı duymuyorum” dedi.

Küçük yaşından bu yana setlerde olduğunu anlatan Zeynep Tuğçe Bayat, 3. sezonu tamamlamaya doğru ilerleyen diziye yeni bir heyecan katmış oldu. Oyuncu, çekimlere devam ettiklerini belirtti.

Teşkilat dizisiyle bir ilke imza atan Zeynep Tuğçe Bayat, İspanya'da da yeni bir proje buldu! 7

Bayat, “Çok heyecanlıyım, güzel sahneler var. Çok da severek içinde yer aldığım bir proje. Sezon sonuna yaklaşıyoruz. Yurt dışına projelerim de var. Çekimler biter bitmez yurt dışına çıkacağım” diye konuştu.

Teşkilat dizisine çok hızlı bir şekilde dahil olduğundan bahseden Zeynep Tuğçe Bayat, “Çok büyük bir hazırlık sürecim olmadı. Ekip çok iyiydi. Oyuncu arkadaşlarım, yönetmenlerim, yapımcı şirket daha önce çalıştığım bir şirketti. O yüzden hiç yabancılık çekmedim” dedi.

Siyah İnci karakterini çok sevdiğini ve kariyerinde ilk kez böyle aksiyon dolu bir yapımda rol aldığını anlatan Bayat, sözlerini şöyle sürdürdü: “Böyle bir rolü daha önce oynamamıştım. O yüzden bana bir şeyler kattığını düşünüyorum. Umarım izleyenler de beğenmiştir.”

Teşkilat dizisindeki çekimleri tamamlamayı bekleyen oyuncu, yurt dışındaki projeleri nedeniyle de yoğun bir çalışma içinde olacağından bahsetti. İspanya ve Fransa’da bazı projeleri olduğunu ifade eden oyuncu, iyi derecede yabancı dil konuşması ile de yurt dışında kendisine yeni fırsatlar bulabiliyor. Yaz döneminde İspanya’da bir dijital projede yer alacağını ifade eden oyuncu, fazla detay veremeyeceğini belirtti.