Ana sayfa Sosyal Medya Veda Mektubu dizisinin popüler çifti Rabia Soytürk ile Emre Kıvılcım birçok oyuncunun korkusunu çoktan aşmış!

Veda Mektubu dizisinin popüler çifti Rabia Soytürk ile Emre Kıvılcım birçok oyuncunun korkusunu çoktan aşmış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları Kanal D ekranında yayınlanan Veda Mektubu dizisinde Aslı ile Mehmet karakterleri büyük ilgi görüyor. En popüler dizi çiftleri listesinde de yer alan bu ikiliyi Rabia Soytürk ile Emre Kıvılcım canlandırıyor.

Veda Mektubu dizisinin reytingleri beklentilerin altında kalsa bile hikayesini sağlam olması ve Kanal D’nin de projenin arkasında durması önemli artılar olarak öne çıkıyor. Ayrıca başrollerde yer alan Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar ve Bennu Yıldırımlar da ustalıklarını her sahnede ortaya koyuyor.

Rabia Soytürk ile Emre Kıvılcım ikilisi de izleyicilerin çok ilgi gösterdiği bir dizi çiftine dönüştü. Aslı ve Mehmet karakterlerine yönelik sevgi seli sosyal medyada hızla artıyor. İkilinin popülerliğinin çok yükseldiği bu ortamda Onedio’da yayınlanan hayranlardan gelen soruların yanıtlandığı program da dikkat çekti.

Birçok oyuncu ekranda kendisini izleyememekten şikayetçi. Ancak Emre Kıvılcım için böyle bir durum söz konusu değil. Oyuncu, “Kendimi ekranda izlemeyi seviyorum. En sert eleştirileri sanırım ben yapıyorum. Kimsenin göremediği şeyleri daha net görüyorum. Ben kendimi izlemeyi seviyorum aslında; eleştirmek adına, hatalarımı düzeltmek adına…” diye konuştu.

Rabia Soytürk de ekranda kendisini izlemekten kaçan isimlerden değil. Oyuncu, ekran başında kendisini normal bir şey izliyor gibi seyrettiğini söyledi. Soytürk, “Ben rahatsızlık duymuyorum. Normal izler gibi izliyorum” dedi.

Bir izleyicinin, “Gerçek hayatında oyunculuğunu hiç kullandın mı?” şeklindeki sorusunu yanıtlayan Emre Kıvılcım, nasıl görünüyor ise öyle birisi olduğunu söyledi. Oyuncu, “Ne isek oyum, her zaman her yerde” dedi.

Rabia Soytürk de bu soruda partneri ile aynı şekilde yanıt verdi.