Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım ve Ömer evlenecek, Doğa ile Giray yeni bir sürece girecek!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım ve Ömer evlenecek, Doğa ile Giray yeni bir sürece girecek!

tarafından ker_def

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan , Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı yer alıyor.

Dizinin hikayesine Giray karakteri ile yeni katılan Kaan Taşaner hikayenin hareketlenmesini sağladı. Giray karakteri ile Doğa arasında başlayan yakınlaşma izleyicilerin diziye olan ilgisini de artırıyor. Sıla Türkoğlu hayranları da Doğa karakterinin yeniden hikayede öne çıkmasından çok memnun.

Kızılcık Şerbeti’nin 61. Bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. Kıvılcım ile Ömer’n yeniden evleneceği bu bölümde Doğa ile Giray’ın neler yaşayacağı da izleyicilerin merakını süslüyor. İşte yeni bölümden tüm detaylar:

Alev’in sinirlenip Ömer’e, Abdullah’la yaşadığı gizli hayatı itiraf etmesi, Abdullah ve Ömer ilişkisine farklı bir boyut getirecektir. Kocasındaki değişikliği fark edip huzursuz olan Pembe, Alev’in peşine Zülkar’ı takar. Ama Alev bu takibi anlayıp Pembe’ye küçük de olsa bir ders verecektir. Fatih bu konuya dahil olacak ve annesiyle gerilecektir.

Sönmez’in çöpçatanlık girişimini engellemek isteyen Doğa’yı büyük bir sürpriz beklemektedir.

Fatih’in karısına hediye olarak çok pahalı bir çanta alması Ünal ailesinde hoş karşılanmaz. Ancak Görkem bu konuda altta kalmayı kendine yediremeyecektir.

Giray’ın şirketinin düzenlediği maratona Doğa, Çimen, Metehan, Nilay ve Mustafa katılacak, çok keyifli bir gün geçireceklerdir.

Kıvılcım’ın hazırladığı sürpriz nikahla Kıvılcım ve Ömer evlenirler.

Fatih ise Doğa’yı bir türlü aklından çıkaramamanın huzursuzluğunu yaşarken gördüğü bir sahne ile iyice yıkılacaktır.

“Kızılcık Şerbeti” yeni bölümüyle 3 Mayıs Cuma saat 20.00’de Show TV’de!