Ana sayfa TV Programları Kocaeli’deki kazı çalışmalarından canlı yayın – Müge Anlı ile Tatlı Sert 7 Ocak 2019

Kocaeli’deki kazı çalışmalarından canlı yayın – Müge Anlı ile Tatlı Sert 7 Ocak 2019

tarafından ker_def

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 7 Ocak Pazartesi günü izleyicilerle buluşmaya devam etti. Müge Anlı ve ekibi, yine yoğun bir gündem ile ekrandaydı. Başlıklar şöyledi; Kocaeli’deki kazı çalışmalarından canlı yayın yapıldı. Havva Palu, neden babasının evinden korkuyor? Havva Palu’yu ikna ettiler. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’ndan destek!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 7 Ocak Pazartesi günü ekrana gelen bölümünde başlıkta yer alan konuyla ilgili detayları videodan izleyebilirsiniz.

Tüm Türkiye’yi hayretler içinde bırakan Palu Ailesi’nden bir şok daha! Havva Palu, büyü olduğunu iddia ederek babasının evine girmedi! Araştırmacı – Gazeteci Müge Anlı, 10 yıl önce kaybolan Meryem Tahnal ve kızı elike Tahnal’ı aramaya devam ediyor. Kayıp kadının ailesi ise Müge Anlı’ya anlattıklarıyla tüm Türkiye’yi hayretler içinde bıraktı.

Anne Havva Palu ise bir şok daha yaşattı. Babasının evine giden Havva Palu; “Babamın evinde büyü var. Beni bekliyor. Eve giremem” dedi ve saatlerde arabadan aşağıya inmedi.

Babasının ısrarlar üzerine arabadan inen Havva Palu, yine de evine girmekte direndi.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor…