Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Konteynır Brothers Hurdalık dizisinin yeni konuk oyuncusu Bahar Süer

Konteynır Brothers Hurdalık dizisinin yeni konuk oyuncusu Bahar Süer

tarafından ker_def

Kanal D Dijital ’in mini komedi dizisi Konteynır Brothers Hurdalık 23 Nisan Cumartesi 14’üncü bölümü ile ekrana geliyor. Bir araba hurdalığının konteynırında yaşayan Serhat Dayım (Serhat Osman Karagöz) ve Mertkan Dayım’ın (Mertkan Erkan) başından geçen komik olayları, ünlü konukları ile yaptıkları eğlenceli sohbetleri konu alan Konteynır Brothers “Hurdalık”ın yayınlanacak bu bölümünün konusu şöyle;

Dayımlar, sabah uyandıklarında mükellef bir kahvaltıyı hazır görürler. Kimin hazırlamış olacağını tartışırlarken kapıdan sesler gelir. Konteynırın önüne rulo halinde sarılı bir halı bırakılmıştır. İçinden de tuhaf sesler gelmektedir. Halının üzerine bırakılan notta “Kahvaltıyı ben hazırladım. Halıyı da sizin için paketledim. Umarım içeriğiniz istediğiniz gibi olur. Çok ses ederse kafa tarafına tava ile vurun. Malik.” yazmaktadır.

Malik’in Hadise’yi getirmiş olabileceğini düşünen Serhat Dayım, halıyı açtığında gerçekle karşılaşır. Başları büyük beladadır. Malik, Bahar Süer’i bayıltıp getirmiştir.

Kanal D Dijital’in, kanald.com.tr, Kanal D uygulamaları ve Youtube kanalında ücretsiz olarak yayınlayacağı Konteynır Brothers Hurdalık’ın proje tasarım ve yönetmenliğini Cem Tabak yapıyor. Serhat Osman Karagöz ve Mertkan Erkan’ın oyuncu kadrosundaki dizinin yapımını Tüplü Televizyon üstleniyor.