Ana sayfa Dizi Haberleri Kördüğüm 17 Nisan 54. bölüm özeti… Nani’nin hain planı ortaya çıkacak mı?

Kördüğüm 17 Nisan 54. bölüm özeti… Nani’nin hain planı ortaya çıkacak mı?

tarafından ker_def
Sevilen dizi Kördüğüm’de bugün Nani, Kanha’nın sözlerinden sonra konağı terk eder. Sokakta kalan Nani’ye, yardım eden kişi ise Teysing olur. Ancak Teysing, yardımı karşılığında Nani’den beklenmedik bir şey ister.

54. Bölüm

İçça’dan özür dilemektense evden gitmeyi tercih eden Nani’ye, Teysing yardım eder. Teysing’in tavırlarından güvensiz biri olduğunu anlayan Nani, istemeden de olsa onun yardımını kabul eder. Nani’yi bir otele yerleştiren Teysing, yaptığı bu iyilik karlığında Mukta ile evlenmek istediğini söyler. Divya, Nani’nin eve tekrar dönmesi için Jogi ile konuşsa da onu ikna etmeyi başaramaz.

Kördüğüm 17 Nisan 54. bölüm özeti... Nani'nin hain planı ortaya çıkacak mı? 7

Nani, ilk duyduğunda Teysing’in teklifine tepki gösterse de Mukta’nın davranışlarından sonra Teysing ile anlaşma yapar. Bir taraftan Mai de, Yuvraj’ın hapise girmemesinin bir yolunu bulmaya çalışır. Bu konuda beklediği desteği Veer’den göremez. Zaman daraldıkça korkudan ne yapacağını şaşıran Yuvraj, Mukta’dan özür diler. Mukta şikâyetini geri alacak mı? Teysing ile gizlice anlaşma yapan Nani, konağa dönüp İçça’dan af diler. Nani’nin yaptığı hain plan ortaya çıkacak mı?