Ana sayfa Kadın Haberleri Özge Özpirinçci’nin Murat Dalkılıç paylaşımı, yıllar önceye götürdü! Yapımcılar bu durumu nasıl farkedemedi?

Özge Özpirinçci’nin Murat Dalkılıç paylaşımı, yıllar önceye götürdü! Yapımcılar bu durumu nasıl farkedemedi?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin başarılı oyunculuğuyla çok konuşulan bir ismi haline geldi Özge Özpirinçci. Onu bu kadar konuşulur yapan, Fox TV’deki Kadın dizisinde oynadığı Bahar rolüydü. Daha önce rol aldığı diziler ve filmlerle de tanınıyordu ama Kadın dizisi, onun hem oyunculuğuyla büyük takdir topladığı hem de hayranlarını arttırdığı bir dizi oldu.

Genç oyuncu, dizinin ardından şimdilerde uzun bir tatil sürecine girdi. Sevgilisi Burak Yamantürk ile hemen her yaz gittiği Marmaris Bozburun’da. Özge Özpirinçci, sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerini de mutlu eden bir isim. Samimiyeti, doğallığı ve duyarlı tavırlarıyla dikkatleri çekiyor. Kadına-hayvana-çocuğa şiddet konularında, kimi sosyal ve toplumsal olaylarda tavrını çekinmeden koyuyor.

Hayranları onun keyifli video ve esprili paylaşımlarını da ilgiyle takip etmekte. Şu günlerde pek çok ünlü isimle tatilde pozlarını paylaşıyor. Son olarak uzun yıllardır arkadaşı olan Murat Dalkılıç ile bir araya geldiler. Sevgilisi Burak Yamantürk ve Murat Dalkılıç’ın tavla oynarkenki keyifli hallerinin ardından, Dalkılıç’ın küçük bir dinleti yaptığı geceden videolar da paylaştı Özpirinçci.

İki arkadaşın yakınlıklarını bilen bilir ama bilmeyen çok insan da varmış anlaşılan! Özpirinçci, sevgilisi Burak Yamantürk ile Murat Dalkılıç’ın çıktığı mekanda çektiği bir şarkının videosunu yayınladı ve “Ay ben bu şarkının klibinde oynamıştım” notunu düştü.

İşte Özpirinçci’nin bu notunu gören pek çok kişi merakla o klibi bulmaya çalıştı ve karşılarına çıkan klip izleyenleri şaşırttı.

Evet şaşırttı çünkü pek çok kişi, Özpirinçci’nin Murat Dalkılıç’ın Kördüğüm ve Derine isimli iki klibinde rol aldığını bilmiyordu. Youtube’da yeniden izlenmeye başlayan klibin altına yorum yapan pek çok kişi “Bu kız Özge Özpirinçci mi?” diye soruyordu. Hatta hala inanamayanlar bile vardı.

Özge Özpirinçci, Kadın dizisinden önce anlaşılan bu klipte pek fazla kişinin dikkatini çekmemişti. Yeniden izleyenler, özellikle 2014 yılında Youtube’a yüklenen Murat Dalkılıç’ın Derine isimli şarkısının klibini izleyenler, bir gerçeğin farkına vardılar. Hem o kızın Özge Özpirinçci olduğunu görüp şaşırdılar hem de ikilinin aksiyon sahnelerindeki başarılı performansını bir Amerikan filmine benzettiler.

İki sevgili, arkalarındaki kötü adamlardan kaçıyorlardı. Özpirinçci, motorsiklet üzerindeki aksiyon sahnelerinde ve elinde silahların olduğu sahnelerdeki performansıyla şaşırttı. Özge Özpirinçci’nin aksiyon içerikli bir projede yer almasını ve yapımcıların onu böylesi bir filmde değerlendirmesi gerektiğini söyleyenler, klibin ve şarkının çok iyi olduğu yorumlarını yapanlar da çoğalıyor.

İşte o klip:

Özpirinçci ve Dalkılıç, aradan 5 ay geçtikten sonra bu kez de Kördüğüm isimli şarkının klibi için bir araya geldiler. Sanki bir önceki klibin devamı gibi, ölen sevgilisini helikopterden alıp bir deniz kenarına götüren adamın hikayesi vardı klipte. İşte Yotube’daki bu klipte de o kızın Özge Özpirinçci olduğu yeni yeni dillendirilmeye başlanıyor şimdilerde. Pek çok izleyici kim olduğunu sorarken, yıllar önce “Özge mi o?” diye emin olamayanların yorumları da görülüyor.

Bu iki klibe, ikilinin uyumlarına ve aksiyon sahnelerinin de başarısına bakınca, yapımcıların Murat Dalkılıç ve Özge Özpirinçci’yi neden hiç partner olarak düşünüp bir yapımda oynatmadıkları da konuşuluyor sosyal medyada.

Bakalım siz de bu iki klibi izleyince aynı kanıya varacak mısınız?

İşte Kördüğüm şarkısının klibi: